16/12/09

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ 13-12-09 (1)

ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΛΗΣ 13-12-09


Οι σύλλογοι Πάλη-Ρυθμική του Δήμου Μεσσαπίων συμμετείχαν την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009 στους φιλικούς αγώνες Πάλης που διεξήχθησαν στο γήπεδο Δροσούπολης στην περιοχή των Άνω Λιοσίων.
Εκτός από τους δύο συλλόγους του Δήμου Μεσσαπίων στους αγώνες μετείχαν οι παλαιστικοί σύλλογοι: Πλαστήρας Καρδίτας, Δ.Α.Σ. Άνω λιοσίων, Παντζιτζιφιακός, Αναγέννηση Ασπροπύργου, Σπάρτακος Αχαρνών, Δόξα Βύρωνα, Εθνικός, Γ.Σ. Κορωπίου, Θησέας Περιστερίου, Σύλλογος Ζαφειρίου, Άτλας Καλλιθέας, Μιθριδάτης, Δ.Α.Σ. Άγίας Βαρβάρας, Αχαρνίς, Τιτάνες Μενιδίου, ΙΓΕΙΑ, Μιλτιάδης Μαραθώνα, Άθλεση Ιλίου, Ηρακλής Ασπροπύργου, Ηρακλής Αχαρνών και Αχιλλέας.

Ομιλητές της διοργάνωσης ήταν:ο πρόεδρος της τοπικής ένωσης Αττικής και και νήσων και μέλος του ΔΣ της ΕΟΦΠ Κώστας Θάνος και ο Παππούς μέλος του ΔΣ της ΕΟΦΠ.

Χαιρετισμούς απηύθυναν:

 • ο κύριος Παναγιώτης Αρκουδέας από την ΕΓ.Σ. ο οποίος ήταν και προπονητής των ολυμπιονικών Μιγιάκη, Γαλακτόπουλου και άλλων.
 • Ο προπονητής του Σπάρτακου Αχαρνών κύριος Ευθυμιάδης Παναγιώτης
 • Ο προπονητής της Α:ναγέννησης Ασπροπύργου κύριος Νίκος Μουστόπουλος
 • και ο προπονητής του Παντζιτζιφιακού.
Στην παλαιστική αυτή διοργάνωση εκτός των αθλητών και προπονητών των ομάδων παρευρίσκονταν η Ολυμπιονίκης Βούλα Ζυγούρη, η Παγκόσμια πρωταθλήτρια Φανή Ψαθά, και τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΣΠΑ Παπαγεωργίου Γεώργιος και Αργυρόπουλος Νίκος.

Η διοργάνωση εκτιλήχθηκε ομαλά και απονεμήθηκαν αρκετά μετάλλια. Από τους συλλόγους Πάλης-Ρυθμικής του Δήμου Μεσσαπίων απονεμήθηκαν μετάλλια στους εξής:


Χρυσό Μετάλλιο:
 1. Αναγνώστου Αναστασία
 2. Σούφρας Ιωάννης
 3. Παπαδόπουλος Ιωάννης
 4. Γκάβαλης Κωνσταντίνος
 5. Σταθαράς Σταύρος
Αργυρό Μετάλλιο:
 1. Σούφρας Δημήτριος
 2. Τζωρτζάκης Ηλίας
 3. Ρουσόδημος Αλέξανδρος
 4. Τάρλας Σταύρος
 5. Λαδόπουλος Νικόλαος
 6. Δούνης Ιωάννης
 7. Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος
 8. Γκρινιάρης Αθανάσιος
 9. Γκόγκος Γεώργιος
 10. Κακαδάς Ιάσων
 11. Αναστασίου Αντώνιος
 12. Σιδηρόποπυλος Γεώργιος
 13. Παπαδόπουλος Χαράλαμπος
 14. Σχίζας Ιωάννης
Χάλκινο Μετάλλιο:
 1. Βογιατζής Νικόλαος
 2. Ρουσόδημος Ιωάννης
 3. Καρατζάς Κωνσταντίνος
 4. Παπαχρήστος Χρήστος
 5. Χρυσίδης Γεώργιος
 6. Λαδόπουλος Σπυρίδων
 7. Ναζαρόφ Ντένις
Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ συγχαρητήρια στα παραπάνω παιδιά αλλά και σε όλους τους αθλητές που αγωνίστηκαν και να πραγματοποιηθεί ότι επιθυμούν ακόμη και να δουν τον εαυτό τους στο υψηλότερο βάθρο του κόσμου.

blogger templates | Make Money Online