4/2/11

Συμμετοχή των αθλητών της Πάλης του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων στους αγώνες Πάλης παίδων και εφήβων


Ο Παλαιστικός Όμιλος, η Α.Γ.Ε.Ψαχνών & ο Α.Σ. Πολιτικών θα εκπροσωπηθούν στην Α΄Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων Εφήβων, που θα γίνει στις 11-12-13 Φεβροαυρίου 2011 στην Αθήνα.


Συγκεκριμένα θα μεταβούν στο Κλειστό της Δροσούπολης οι παρακάτω αθλητές μας:

1. ΡΟΥΣΟΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

2. ΡΟΥΣΟΔΗΜΟΣ ΑΝΕΣΤΗΣ

3. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣ

4. ΤΖΩΡΤΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ

5. ΚΑΡΑΤΖΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

6.ΤΑΛΙΑΝΗΣ ΗΛΙΑΣ

7. ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

8.ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

9. ΘΕΜΕΛΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

10. ΜΑΤΡΑΚΑΣ ΣΥΜΕΩΝ

11. ΣΟΥΦΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣΤην ομάδα θα συνοδεύσουν η Φανή Ψαθά, ο Βασίλης Κολλάρος και κάποια μέλη των νεοεκλεγμένων Δ.Σ. των συλλόγων.

Ευχόμαστε στους αθλητές μας Καλή επιτυχία!

You might also like:

Δεύτερη Φάση Εξετάσεων Αξιολόγησης Πάλης

Μετά την επιτυχημένη πρώτη προσπάθεια των εξετάσεων αλλά και την εξαιρετική τιμητική απονομή των αστερίων σε μια συγκινητική εκδήλωση στη Ραφήνα, ακολουθεί η δεύτερη φάση των εξετάσεων.
Την Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011 θα πραγματοποιηθούν για δεύτερη φορά στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο εξετάσεις αξιολόγησης για την κλίμακα διαβάθμισης των αθλητών της Ολυμπιακής Πάλης (ελληνορωμαϊκής, ελευθέρας, γυναικών). Το πιλοτικό αυτό πρόγραμμα εκπονείται από την κα Φανή Ψαθά και εφαρμόζεται για 2η φορά στους παλαιστές των συλλόγων Διρφύων Μεσσαπίων (Π.Ο.Ψ. & Α.Γ.Ε.Ψ.) υπό την επίβλεψη του Παγκόσμιου Πρωταθλητή κου Βασίλη Κολλάρου.Στις εξετάσεις θα λάβουν μέρος περίπου τριάντα παλαιστές (αγόρια και κορίτσια) διάφορων ηλικιών για την κατάκτηση του πρώτου στην κλίμακα αστεριού χρώματος ασημί που ονομάζεται "αστέρι κινήτρου" και έχει σκοπό να εισάγει τους αθλητές στην φιλοσοφία και το πνεύμα του αθλήματος της Πάλης και παράλληλα να τους δώσει ένα κίνητρο να συνεχίσουν την ενασχόλησή τους με αυτό.Η εξέταση είναι ανοιχτή για τους γονείς & τους φιλάθλους να παρακολουθήσουν στις εγκαταστάσεισ του Παλαιστικού Ομίλου στο Δημοτικό Στάδιο των Ψαχνών. Η απονομή των αστεριών θα γίνει στην αποκριάτικη εκδήλωση των συλλόγων την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011.

blogger templates | Make Money Online