10/2/10

48KG FW ASKREN Hana ISR - PSATHA Fany GRE

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΑΛΗΣ-ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΨΑΧΝΩΝ

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας και το αποκριάτικο πάρτι τ ων συλλόγων Πάλης και Ρυθμικής στο Cafe Cinema Rex, την περασμένη Παρασκευή το απόγευμα.





Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Μεσσαπίων κος Λεοντής Δ., η αντιπρόεδρος της ΔΗΚΕΜΕ κα Γραμματικόγιαννη Β., ο πρόεδρος του συλλόγου Νέων κος Δούδαλης Ι., η πρόεδρος των προσκόπων κα Κηρύκου, ο εκπρόσωπος του συλλόγου «Γαία» κος Πρατζίκος Γ.



Το φλουρί από την πλευρά της Πάλης έτυχε ο παλαιστής Ορφέας Κωστούλας και από την Ρυθμική η μικρούλα Μαργαρίτα Φρατζεσκάκη.



Οι αθλητές μας αλλά και οι γονείς και οι φίλοι τους διασκέδασαν με την καρδιά τους, χόρεψαν, έπαιξαν με τον κλόουν, τραγούδησαν….



Ο πρόεδρος του Παλαιστικού Ομίλου κος Ιωάννης Ψαθάς εκτός από τις ευχές του για Καλή Αποκριά, ευχαριστεί την αρτοποιεία Σχίζας Νικόλαος για την προσφορά των Πρωτοχρονιάτικων Πιτών.





Το βραβείο της καλύτερης αμφίεσης κέρδισε ο παλαιστής Νάσος Γκρινιάρης με τη στολή του δράκουλα και το βραβείο χορού η Μυρσίνη Πριόνα από το τμήμα της ρυθμικής!

ΠΑΛΑΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΨΑΧΝΩΝ ΜΕΤΑΛΛΙΑ 1 ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΛΗΣ!

Ένα χρυσό στα 73 κιλά ελευθέρας γυμνασίων για τον Παπαδόπουλο Κώστα και τρία χάλκινα του Ρουσόδημου Ιωάννη στα 74 κιλά ελληνορωμαϊκής λυκείων – αθλητής που κέρδισε και την πρόκριση στο πανελλήνιο μαθητικό - του Αναστασίου Αντώνη στα 100 κιλά λυκείων ελληνορωμαϊκής και του Τάρλα Σταύρου στα 53 κιλά ελευθέρας γυμνασίων, έφεραν μεγάλη χαρά στους προπονητές, παράγοντες και γονείς του συλλόγου μας!


Με τη συμμετοχή 300 και πλέον μαθητών στο άθλημα της πάλης διεξήχθησαν την Δευτέρα και Τρίτη (8-9/2) οι σχολικοί αγώνες που λαμβάνουν χώρα σε Αθήνα και Λάρισα.

Η δεύτερη φάση του Νοτίου Ομίλου ολοκληρώθηκε στο 2ο Κλειστό Γυμναστήριο Δροσούπολης στα Άνω Λιόσια, παρουσία εκατοντάδων γονέων και φιλάθλων με τους τέσσερις προκρινόμενους να περιμένουν τους αντίστοιχους τέσσερις του Βορείου Ομίλου για να συμπληρωθεί η οκτάδα των προημιτελικών.




Να σημειωθεί πως στον Β' Όμιλο, δηλαδή αυτόν της Νοτίου Ελλάδας, συμμετείχαν συνολικά 105 μαθητές στην ελληνορωμαϊκή και 90 στην ελευθέρα.







Ταυτόχρονα πραγματοποιήθηκε και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της ΕΣΠΑΝ – Ένωσης Σωματείων Πάλης Αττικής και Νήσων και βραβεύθηκαν εν ενεργεία και παλιοί προπονητές της Πάλης, μεταξύ άλλων βραβεύθηκαν ο προπονητής των Ολυμπιονικών κος Αρκουδέας Παναγιώτης όπου τη συγκινητική βράβευση έκαναν οι μαθητές του Ολυμπιονίκες κος Μυγιάκης Στ. και κος Γαλακτόπουλος Π.



Οι υπόλοιποι αθλητές μας κατέλαβαν τις παρακάτω θέσεις:

4ος Σχίζας Ιωάννης 85 κιλά ελευθέρα γυμνασίων

5ος Ρουσόδημος Αλέξανδρος 47 κιλά ελευθέρα γυμνασίων

5ος Σούφρας Δημήτριος 84 κιλά ελληνορωμαϊκής λυκείων

5ος Κακαβάς Ιάσων 53 κιλά ελευθέρας γυμνασίων



Ευχόμαστε καλη συνέχεια σε όλα τα παιδιά και καλές προπονήσεις!

blogger templates | Make Money Online