5/6/11

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα της Ρυθμικής Γυμναστικής Πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Εχθές με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα της Αθλητικής Γυμναστικής Ένωσης Ψαχνών στο Κλειστό Γυμναστήριο των Καθενών.Οι μικρές και μεγάλες αθλήτριες τόσο της Αθλητικής Γυμναστικής Ένωσης Ψαχνών όσο και οι αθλήτριες των Συλλόγων Παλαιστικού Ομίλου Ψαχνών, Παλαιστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ραφήνας, Α.Σ. Πολιτικών και Αλέξανδρου Ν. Αρτάκης έδειξαν τις αθλητικές τους ικανότητες και άφησαν άφωνο το κατάμεστο γήπεδο. Επίσης η μαγευτική εικόνα που επικρατούσε στην χθεσινή εκδήλωση συμπληρώθηκε από το tango και το flamenco που χόρεψαν χορευτές από το Studio Art.
Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο Ολυμπιονίκης της Ενόργανης Γυμναστικής Δημοσθένης Ταμπάκος, η Πρωταθλήτρια Ευρώπης της Ενόργανης Μαρία Παπάκου, η πρόεδρος του Συλλόγου Αλέξανδρος κα Μιτζιφίρη, ο πρόεδρος του Συλλόγου Πολιτικών κος Μαραγκός Παναγιώτης, η Αντιδήμαρχος κα Ανθούλα Κατσίκα-Λαφαζάνη, η πρόεδρος του νέου νομικού προσώπου του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων κα Τζάθα Γεωργία, ο επίτιμος πρόεδρος των Συλλόγων Πάλης-Ρυθμικής των Ψαχνών κος Ιωάννης Ψαθάς αλλά και αρκετό πλήθος κόσμου.
Η εκδήλωση περιείχε πολλές συγκινητικές στιγμές, πλούσιο υπερθέαμα, αρκετές εκπλήξεις, όπως το χορευτικό που χόρεψαν οι αθλήτριες της Ραφήνας το οποίο συνόδευε το τραγούδι Πάλι Ξημερώνει του Δήμου Ψαθά όπου στίχοι και μουσική είναι του ιδίου.
Επίσης ο κόσμος που παρευρέθηκε στην Ημερίδα μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Δημοσθένη Ταμπάκο. Ο Δημοσθένης φόρεσε στην κάθε αθλήτρια το μετάλλιό της, ήταν πολύ ζεστός με όλους και φωτογραφήθηκε με όλους όσους του ζήτησαν να βγάλει φωτογραφίες και υπέγραψε και αρκετά αυτόγραφα. Θα πρέπει να σημειωθεί τόσο ο Δημοσθένης Ταμπάκος όσο και η Μαρία Παπάκου ήταν οι τελευταίοι που έφυγαν από το κλειστό των Καθενών.
Πριν κλείσουμε θα πρέπει να πούμε ένα μεγάλο συγχαρητήρια σε όσους βοήθησαν να στηθεί αυτή η Ημερίδα και πρωτίστως στην Φανή Ψαθά, στον Βασίλη Κολλάρο, στην Έφη Βολακάκη, στην κα Αλέκα Ψαθά, στην Ελένη Λαφαζάνη, στον Γιώργο Πρατζίκο, αλλά και σε όλους όσους έδωσαν την ψυχή τους για να γίνει αυτή η ημερίδα.


Δελτίο Τύπου Κατερίνας Περλεπέ προς την Αθλητική Γυμναστική Ένωση Ψαχνών

Προς




Την Αθλητική Γυμναστική Ένωση Ψαχνών - Τον Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων



Αγαπητέ Πρόεδρε, αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι



Σας ευχαριστώ για την πρόσκλησή σας να παραβρεθώ στην Ημερίδα Ρυθμικής Γυμναστικής που διοργανώνετε στο Κλειστό Γυμναστήριο Καθενών προγραμματισμένες όμως από καιρό υποχρεώσεις ,δεν μου επιτρέπουν να είμαι μαζί σας.

Η Εύβοια έχει την χαρά και την τιμή να έχει δώσει και στον Ελληνικό αλλά και τον παγκόσμιο αθλητισμό σπουδαίες αθλήτριες ρυθμικής γυμναστικής και είμαι βέβαιη ότι θα καμαρώσουμε και στη συνέχεια ακόμα ίσως σημαντικότερες επιτυχίες.



Ως Βουλευτής του νομού είμαι πάντα αρωγός σε κάθε προσπάθεια ανάπτυξης του αθλητισμού στο νομό μας αλλά βεβαίως και ολόκληρης τη χώρας μας.



Καλή επιτυχία στην Ημερίδα και πάντα επιτυχίες στη Γυμναστική Ένωση Ψαχνών.



Με εκτίμηση

Κατερίνα Περλεπέ- Σηφουνάκη



Βουλευτής Ν.Εύβοιας ΠΑΣΟΚ

blogger templates | Make Money Online