10/4/11

Ανοιξιάτικη προπόνηση Ρυθμικής Διρφύων-Μεσσαπίων

Μια διαφορετική ανοιξιάτικη προπόνηση έκαναν οι μικρές αθλήτριες της ρυθμικής την Παρασκευή 8 Απριλιου 2011. Τ α προγράμματά τους και ο χορός τους και όλα τα στοιχεία της προπόνησής τους, πραγματοποιήθηκαν στον εξωτερικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου των Ψαχνών και τα πολύχρωμα κορμάκια των κοριτσλιων έκαναν όμορφη αντίθεση με το πράσινο του χόρτου του γηπέδου! Οι αθλήτριες ευχαριστήθηκαν την πτοπόνηση και τον ήλιο και έβαλαν τα δυνατά τους να κάνουν τις πιρουέτες και τα άλματα ακόμα καλύτερα καθώς είχαν και θεατές!
Ο λόγος που η προπόνηση έγινε με αυτό τον διαφορετικό τρόπο ήταν οι εργασίες για την τοποθέτηση ηλεκτροφωτισμού στο Δημοτικό μας Στάδιο, πράγμα που κάνει όλους χαρούμενους για την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών σε όλο τον κόσμο των Διρφύων Μεσσαπίων που επιθυμούν να αθληθούν!

Δρόμος Θυσίας

Εχθές πραγματοποιήθηκε ο "Δρόμος Θυσίας" ακολουθώντας την διαδρομή, που ακολούθησε ο Αγγελής Γοβιός, από το σημείο που λαβώθηκε μέχρι το σημείο που ξεψύχησε. Στο δρόμο Θυσίας συμμετείχαν σύσσωμοι οι σύλλογοι Πάλης-Ρυθμικής του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων αλλά και το σχολείο της Καστέλλας, γυναίκες από το σύλλογο Γυναικών η Έκφραση και μερικοί πολίτες όπως ο Μιλτιάδης Μπαράκος, ο Βαγγέλης Βλάχος αλλά και ο κος Παπασωτηρίου.
Η εκκίνηση άρχισε από την περιοχή της Κουλουριάδας και η έναρξη του Δρόμου Θυσίας έγινε από την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Κατσίκα-Λαφαζάνη Ανθούλα.

Θα πρέεπι να σημειωθεί, ότι μετά από πρόταση της Ολυμπιονίκους και Δημοτικής Συμβούλου της ελάσσονος αντιπολίτευσης κας Φανής Ψαθά, οι μικροί αθλητές των συλλόγων Πάλης και Ρυθμικής αλλά και του σχολείου της Καστέλλας τερμάτισαν στην Κεντρική πλατεία των Ψαχνών, όπου τους δόθηκαν αναμνηστικά από τους διοργανωτές του Δρόμου Θυσίας κ.κ. Γαληνός-Λαουτάρη, Τζαβάρα Κώστα αλλά και την κα Κομπορόζου. Ακόμη πρέπει να αναφερθεί ότι μαζί με τους μικρούς αθλητές Πάλης και Ρυθμικής του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων έτρεξαν και οι αθλητές Φανή Ψαθά και Βασίλης Κολλάρος αλλά και ο συνταξιούχος δάσκαλος κος Γιάννης Ψαθάς και η σύζυγός του Αλεξάνδρα Ψαθά.
Τέλος δεν θα πρέπει να παραληφθεί ότι ο τερματισμός για τους υπόλοιπους δρομείς έγινε στην "Στέρνα του Πανού" όπου έγινε κατάθεση στεφάνου και δόθηκαν και αναμνηστικά.
Τους δρομείς συνόδευσαν ο γιατρός κος Βασίλης Ηλιάδης , οχήματα του Εθελοντικού Συλλόγου Δασοπροστασίας και Δασοπυρόσβεσης και οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Ανθούλα Κατσίκα-Λαφαζάνη και Γιωργία Τζάθα.
Για πρώτη Χρονιά ο Δρόμος Θυσίας ήταν επιτυχής, με τις όποιες παραλείψεις υπήρχαν και ευελπιστούμε τις επόμενες χρονιές να είναι ακόμη καλύτερος και με μεγαλύτερη οργάνωση.

blogger templates | Make Money Online