14/4/11

Ο Μεσσαπιώτης Παλαιστήςστο Διεθνές τουρνουά Πάλης στην Άγκυρα

Όπως όλα δείχνουν η επιτυχία για το άθλημα της Πάλης στο Δήμο Διρτφύων Μεσσαπίων αφού δόθηκε η μεγάλη ευκαιρία στον μικρό παλαιστή Βασίλη Ελευθεριάδης, ο οποίος αγωνίζεται στα 73 κιλά, να μας εκπροσωπήσει στο διεθνές τουρνουά της Πάλης, όπου θα διεξαχθή 25-29 Απριλίου 2011 στην Τουρκία στην πόλη της Άγκυρας.


Ο μικρός παλαιστής μας είπε ότι είναι πολύ ευχαριστημένος και βαθύτατα συγκινημένος, που του δόθηκε αυτή η μεγάλη ευκαιρία, να συμμετέχει στο διεθνές τουρνούα της Πάλης στην Άγκυρα. Επίσης μας ανέφερε ότι πριν το τουρνουά θα λάβει μέρος στον αγώνα πρόκρισης που θα γίνει την Παρασκευή 15 Απριλίου στο Ολυμπιακό Ακίνητο των Νέων Λιοσίων, υπό τη καθοδήγηση του Βασίλη Κολλάρου.

Επίσης μας ανέφερε ότι είτε προκριθεί να πάει στην Άγκυρα, είτε όχι, για αυτόν είναι μια μεγάλη ευκαιρία αυτή και μία πολύ μεγάλη εμπειρία για την μετέπειτα σταδιοδρομία του στο αγώνισμα της Πάλης..



Όσο για την Πάλη στο Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων ο μικρός Βασίλης μας είπε ότι γίνεται σοβαρή δουλειά στην Πάλη στο Δήμο και το άθλημα αυτό έχει μέλλον στη ΔιρφοΜεσσαπία. Επίσης είπε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αθλητ΄ς Φανή Ψαθά και Βασίλη Κολλάρο στους οποίους χρωστάει αυτή του την ευκαιρία. Διότι αν δεν ήταν αυτοί μπορεί και να μην είχε ασχοληθεί ποτέ με το αγώνισμα της Πάλης.

Τέλος ο αθλητής μας ανέφερε ότι θα πρέπει και άλλοι νέοι να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και ειδικότερα με το άθλημα της Πάλης, διότι η Πάλη δεν είναι ένα απλό άθλημα αλλά είναι τρόπος ζωής, όπου βοηθάει τον καθένα να μπορεί να παλέψει και μέσα στη ζωή διότι η ζωή είναι μία συνεχής Πάλη.

Εμείς με τη σειρά μας να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον νεαρό αθλητή.

blogger templates | Make Money Online