10/3/14

Μια ξεχωριστή Ημερίδα από τον Παλαιστικό Σύλλογο Ραφήνας-Πικερμίου

ΜΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!

"ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΛΑΒΕΣ ΑΓΑΠΗΣ" ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ!

ΥΠΟ ΤΗ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ & ΔΟΠΑΠ ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

Μια εκδήλωση ιδιαίτερη για να χαρίσουμε απλόχερα χαμόγελα και αγάπη στα παιδιά που το έχουν τόσο ανάγκη, να μας ευαισθητοποιήσει όλους και να γίνει έναυσμα ώστε να βοηθήσουμε και εμείς αλλά και όλοι όσο μπορούμε στην ανέγερση της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης στο Πικέρμι που έχουμε τόσο ανάγκη!
Την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014 στις 11:00π.μ. ας είμαστε όλοι στο Κλειστό Γυμναστήριο Ραφήνας να χειροκροτήσουμε τις προσπάθειες των παιδιών, να επιβραβεύσουμε τη δύναμη και τη θέλησή τους για ζωή!

Οι αθλητές & οι αθλήτριες του Παλαιστικού Συλλόγου Ραφήνας Πικερμίου θα 'μοιραστούν' με τα μέλη της Εστίας την ημέρα τους για να τους μάθουν τα μυστικά των αθλημάτων που κάνουν, να 'μοιραστούν' μαζί εμπειρίες από Διακεκριμένους αθλητές και Ολυμπιονίκες που θα τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση, να ιδρώσουν μαζί, να γελάσουν, να παίξουν!
Θα υπάρχουν 3 σταθμοί άθλησης= Ολυμπιακής Πάλης, Ρυθμικής Αγωνιστικής Γυμναστικής και Γενικής Γυμναστικής & Ενδυνάμωσης, όπου κάθε παιδί με την εποπτεία ενός αθλητή ή αθλήτριας μπορεί να δοκιμάζει ασκήσεις, χορογραφίες, τεχνικές απλής μορφής, να δοκιμάζει την δύναμή του και την αντοχή του! Στο τέλος θα μας παρουσιάσουν όποιος επιθυμεί ένα πρόγραμμα ρυθμικής και ό,τι έμαθαν!

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!
ΕΙΣΙΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ!

blogger templates | Make Money Online