6/8/12

ΚΟΛΛΑΡΟΣ ΚΑΙ ΨΑΘΑ στη συγκέντρωση φαρμάκων στο Δήμο Ραφήνας

Μεγάλη η συμμετοχή των δημοτών στη συγκέντρωση φαρμάκων στο Δήμο Ραφήνας.
Εκεί ήταν και οι πρωταθλητές της Πάλης Κολλάρος Βασίλειος και Ψαθά Φανή μαζί με τη νεοφώτιστη κορούλα τους Ιωάννα όπου έδωσαν τα φάρμακα που συγκέντρωσαν οι αθλητές τους και οι γονείς τους από τον σύλλογο τους τον Παλαιστικό Πολιτιστικό Σύλλογο Ραφήνας & Περιχώρων.
Θερμή ανταπόκριση των αθλητών αλλά και των κατοίκων του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου στο κάλεσμα της Δημοτικής Αρχής, προκειμένου να συγκεντρωθούν φάρμακα και υγειονομικό υλικό για το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής.
 Η δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και στην ΥΓΕΙΑ», σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών,
την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών και το ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Η προσέλευση του κόσμου ήταν αθρόα το Σάββατο 4 Αυγούστου 2012 στην κεντρική πλατεία της Ραφήνας, όπου δεκάδες δημότες προσέφεραν φάρμακα που είχαν αγοράσει ή διέθεταν στο σπίτι τους. Εκατοντάδες φάρμακα συγκεντρώθηκαν, τα οποία στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στις εγκαταστάσεις του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής, όπου θα γίνει η διαλογή και κατηγοριοποίηση τους.

Η Φανή Ψαθά που μίλησε στο ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ στην πλατεία της Ραφήνας για την ενέργεια, δήλωσε:
«Είμαστε εδώ για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας σε αυτή την εθελοντική πρωτοβουλία που στοχεύει στην παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των συνανθρώπων μας, που λόγω της οικονομικής κρίσης και της ανεργίας, βρέθηκαν χωρίς ασφάλιση και τη δυνατότητα να έχουν πρόσβαση σε γιατρό και φάρμακα. Στόχος μας είναι να διδάξουμε στα παιδιά του συλλόγου μας την αγάπη και την στήριξη προς το συνάνθρωπο. Πρώτα θέλουμε να γίνουν σωστοί άνθρωποι στην κοινωνία και μετά παγκόσμιοι πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες! Σε κάθε τέτοια δράση θα είμαστε πάντα ενεργά παρόντες! ».




blogger templates | Make Money Online