18/4/10

ΛΑΡΙΣΑ: ΠΑΛΗ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ

Εκδήλωση με θέμα «Το άθλημα της πάλης και η καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας» διοργανώνει η Νομαρχία Λάρισας σε συνεργασία με τη Μ.Κ.Ο ΜΗΤΙΣ Κ.Ε.Ε.Α (Κέντρο εφαρμοσμένης έρευνας και ανάπτυξης) την Παρασκευή 23 Απριλίου στις 11:00 π.μ στο Αμφιθέατρο του 4ου Δημοτικού σχολείου Λάρισας.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι αθλήτριες της Πάλης- Ολυμπιονίκες Βούλα Ζυγούρη και Φανή Ψαθά, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Νομάρχης Λάρισας Λουκάς Κατσαρός, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών διακεκριμένος μπασκετμπολίστας Γιώργος Σιγάλας, ο Ολυμπιονίκης στην Ελληνορωμαϊκή πάλη, Κωνσταντίνος Θάνος, ο πρόεδρος της Μ.Κ.Ο ΜΗΤΙΣ Κ.Ε.ΕΑ Φοίβος Αποστολόπουλος, ο Διευθυντής του αθλήματος της Πάλης στη διοργάνωση « Αθήνα 2004» Ευθύμιος Μπίρης, ο Ιατρός –Διατροφολόγος στο Πανεπιστήμιο Πατρών Βασίλειος Στούκας.

Το συντονισμό της εκδήλωσης θα έχει ο δημοσιογράφος Σωτήρης Κέλλας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

Από τη Δευτέρα 19 Απριλίου επαναλειτουργεί πρόγραμμα ενηλίκων "Γυμναστική Υγείας για Γυναίκες" και πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Αθλητικής Γυμναστικής Ένωσης Ψαχνών (ΑΓΕΨ) κάθε Δευτέρα και Παρασκευή 21:00-22:00 στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου στο Δημοτικό Στάδιο. Στόχος του προγράμματος είναι:

  1. η ενίσχυση της υγείας
  2. η αποκατάσταση
  3. η ορθοσωμία
  4. η ψυχαγωγία
  5. το χάσιμο βάρους και πόντων με αεροβική, βαράκια, λάστιχα, yoga,pilates!
Σας περιμένουμε ανεξαρτήτου ηλικίας

blogger templates | Make Money Online