13/4/11

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η εκδήλωση Παλεύω για την υγεία μου, Νοιάζομαι για την υγεία μου!

Στην ημερίδα θα πρέπει να σημειωθεί ότι ήταν παρόντες μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ψαχνών (Ε και ΣΤ τάξη), του Γυμνασίου, του ΕΠΑΛ, Πρόσκοποι από το 1ο Σύστημα Προσκόπων αλλά και πολλοί αθλητές από τους συλλόγους Πάλης-Ρυθμικής του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων. Παρόντες επίσης στην εκδήλωση ήταν ο Σταύρος μακαρίου, ο οποίος είναι μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Εταιρείας, μέλος της συνοδικής επιτροπής Αθλητισμού της Εκκλησίας της Ελλάδος και Δημοσιογράφος, η Ολυμπιονίκης Χρυσοπηγή Δεβετζή και ο Πρωταθλητής στο μήκος κος Μακρυνικόλας. Επίσης παρόντες ήταν οι αντιδήμαρχοι Κατσίκα-Λαφαζάνη, Λάμπρου, Παράκατης, ο δήμαρχος Διρφύων-Μεσσαπίων κος Μπουροδσήμος, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης και επικεφαλής των Εθελοντών Δασοπυροσβεστών κος Σπύρος Ραπτάκης μαζί με τον κο Γιώργο Γκλιάτη, μέλη από το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ψαχνών αλλά και τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων Πάλης-Ρυθμικής.

Κύριοι ομιλητές στην ημερίδα ήταν οι κύριοι Σταματόπουλος Γιώργος, Δασκαλάκης Κνωσταντίνος και Κωνσταντάκης Κωνσταντίνος, οι οποίοι αναφέρθηκαν στην πρόληψη, στο πως πρέπει να τρέφονται οι αθλητές σωστά, το τι πρέπει να καταναλώνουν και πως μπορεί να γίνει προληπτικός έλεγχος του οργανισμού. Ενδιάμεσα με τις θέσεις των επιστημόνων υπήρχαν και διάφορες ερωτήσεις, όπου όποιος έβρισκε την σωστή απάντηση κέρδιζε από την κα Φανή Ψαθά ένα αναμνηστικό αρκουδάκι με μετάλλιο.
Στο τέλος της εκδήλωσης δόθηκαν αναμνηστικές πλακέτες στην Χρυσοπηγή Δεβετζή και στον κο Μακρυνικόλα από την Αντιδήμαρχο κα Ανθούλα κατσίκα-Λαφαζάνη και από τον κο Μακαρίου αντίστοιχα, οι οποίες έχουν φιλοτεχνηθεί από τον Πρωταθλητή της Πάλης κο Βασίλη Κολλάρο, ο οποίος εκτός από παλαιστής έχει και καλλιτεχνικές ανησυχίες. Επίσης οι παρευρισκόμενοι έβγαλαν φωτογραφίες με τους Φανή Ψαθά, Βασίλη Κολλάρο, Χρυσοηγή Δεβετζή και Μακρυνικόλα.
Η εκδήλωση αυτή, όπως ανέφεραν οι παρευρισκόμενοι ήταν πάρα πολύ καλή, έμαθαν τα παιδιά κάποια πράγματα για το πως πρέπει να ζουν υγιεινά και το πως πρέπει να αθλούνται και το πως θα π΄ρεπει να προλαμβάνουν καταστάσεις. Αυτή η εκδήλωση για την περιοχή του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων ήταν πρωτότυπη και είναι άξιοι συγχαρητηρίων τόσο η Φανή Ψαθά όσο και ο Βασίλης Κολλάρος, οι οποίοι ήταν οι ψυχές αυτής της εκδήλωσης.
Επίσης θα πρέπει να συγχαρούμε και τους χορηγούς επικοινωνίας οι οποίοι είναι :
http://messapia-news.gr
http://evia-logos.blogspot.com
http://pali-rithmiki.blogspot.com
http://eviorama.gr

blogger templates | Make Money Online