4/1/10

ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΑΛΗΣ-ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΩΝ



Την Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2009 η Φανή Ψαθά μαζί με τον Βασίλειο Κολλάρο εκπροσώπησαν τους σλλογους Πάλης-Ρυθμικής του Δήμου Μεσσαπίων στην εκδήλωση γνωριμίας και κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου Νέων του Δήμου Μεσσαπίων που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Νικολάου Ψαχνών.

Ο σύλλογος Νέων δημιουργήθηκε σύμφωνα με την υπ'αριθμ. 446/2009 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Χαλκίδας. Αριθμεί επισήμως τα 28 ιδρυτικά μέλη. Προσεχώς θα αναρτήσουμε πληροφορίες για τη διαδικασία νέων εγγραφών. Ως έδρα του Συλλόγου έχουν οριστεί τα Ψαχνά του Δήμου Μεσσαπίων. Τα γραφεία του Συλλόγου προσωρινά θα φιλοξενούνται σε χώρο που έχει παραχωρηθεί από τον Γιάννη και την Θάλεια Δούδαλη, οι οποίοι αποτελούν και μέλη της προσωρινής διοίκησης του Συλλόγου και τους οποίους ευχαριστούμε θερμά. Τα υπόλοιπα μέλη της είναι , με τη σειρά εγγραφής τους, η Καλλή Κοκκίνου, η Ευαγγελία Σολωμού, ο Γιώργος Σακκής, ο Γιάννης Καλαβρής και η Κατερίνα Λιαδάκη. Αξίζει να αναφερθούν και τα ονόματα των υπολοίπων μελών που αγκάλιασαν με μεγάλη χαρά και προθυμία την πρωτοβουλία για την σύσταση του Συλλόγου. Είναι ο Σωτήρης Κιτσόπουλος, η Ελένη Καλαβρή, ο Βασίλης Μπούρας, ο Κώστας Κόκκινος, ο Τάσος Μωραίτης, η Ηρώ Δούδαλη, ο Γιάννης Τσώκος, ο Αλέξανδρος Χρυσαφόπουλος, ο Κώστας Ρουσόδημος, ο Πάνος Πριόνας, ο Νίκος Καρατζάς, ο Γιάννης Αναστασίου, ο Βαγγέλης Αναστασίου, ο Γιώργος Δούδαλης, ο Στέφανος Χρυσαφόπουλος, η Αναστασία Μαρκάκη, ο Αργύρης Τσατσαρώνης, ο Γιώργος Πρατζίκος, ο Κώστας Μαζαράκης, ο Δημήτρης Γερογιάννης και ο Διονύσης Τσουκαλάς.

Στην εκδήλωση μιλησαν ο πρόεδρος του συλλόγου Νέων Ιωάννης Δούδαλης, η αντιπρόεδρος Καλή Κοκκίνου, η Κατερίνα Λιαδάκη, ο αντιδήμαρχος κύριος Σπανός, και οι προέδροι των συλλόγων Γαία, Έκφρασης και Δασοπυροσβεστών και Δασοπροστασίας. Ακόμη μίλησε και η Φανή Ψαθά. Η Φανή ευχήθηκε Καλή Χρονιά και καλή αρχή στον σύλλογο Νέων. Ακόμη γράφηκε μέλος στο σύλλογο Νέων και βοηθήσει τους νέους με όποιον τρόπο μπορεί.

Στον σύλλογο μπορεί να γραφει όποιος θέλει αρκεί να είναι από 18 ως 35 ετών και να είναι κάτοικος Μεσσαπίων ή να δουλεύει ή να σπουδάζει ή να έχει κάποια σχέση με τα Μεσσάπια. Οι εγγραφές γίνονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη από 18:00-19:00 στην Αγγ. Γοβιου 21 στα Ψαχνά Ευβοίας όπου βρίσκεται η έδρα του συλλόγου.


blogger templates | Make Money Online