16/5/11

Πρόκριση του Βασίλη Κολλάρου στους Τελικούς του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος

Το Σαββατοκύριακο 14-15 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η πρώτη φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος της Ελληνορωμαϊκής και Ελευθέρας Πάλης στην Αθήνα. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι φέτος το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα γίνεται σε τρεις φάσεις δύο προκριματικές και οι τελικοί που θα διεξαχθούν 9-10 Ιουλίου.
Μεταξύ των συμμετεχόντων στους προκριματικούς αγώνες της Ελευθέρας Πάλης, όπου έγιναν εχθές Κυριακή, ήταν και οι Βασίλης Κολλάρος στα 96 κιλά, Κώστας Κολλάρος στα 84, Γιαννούτσος Θοδωρής στα 74, Καραμούζης Απόλλων στα 74, Δαδιλάς Παναγιώτης στα 96, Μπέλλος Παναγιώτης στα 66 και Μπέλλος Γιώργος στα 66, οι οποίοι αγωνίστηκαν με τα χρώματα του Παλαιστικού Ομίλου Διρφύων-Μεσσαπίων.

Από αυτούς προκρίθηκε αυτομάτως στους τελικούς αγώνες, που θα γίνουν στις 10 Ιουλίου, ο Βασίλης Κολλάρος, ο οποίος κατέκτησε την 3η θέση. Έκανε 5 ματς και ανάμεσα στους αθλητές που αντιμετώπισε βρίσκονταν και αθλητές από τον Παλαιστικό Όμιλο Χαλκίδας, τους οποίους και κέρδισε.
Ο Βασίλης για ακόμη μία φορά κάνει υπερήφανους τους κατοίκους του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων, όπου τους χάρισε ακόμη μία πρόκριση στα τελικά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος που θα γίνουν τον Ιούλιο. Με αυτή την πρόκριση αλλά και με τις υπόλοιπες συμμετοχές, φαίνεται ότι το άθλημα της Πάλης στο Δήμο Δσιρφύων-Μεσσαπίων μπορεί να προσφέρει πάρα πολλά στον αθλητισμό του τόπου και όχι μόνο. Αρκεί οι διακριθέντες αθλητές, όπου στην προκειμένη περίπτωση είναι ο Βασίλης Κολλάρος, να γίνουν πρόσωπα προς μίμηση, διότι σήμερα πάσχουμε εκτός από το χρήμα και από πρότυπα.. 


blogger templates | Make Money Online