27/7/10

Βραδυά Πάλης-Ρυθμικής στη Ραφήνα 24/7/2010

Το Σάββατο 24 Ιουλίου 2010 πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία η βραδιά Πάλης και Ρυθμικής στην Κεντρική Πλατεία της Ραφήνας στις 8:30 το βράδυ .

Πλήθος κόσμου από τη Ραφήνα, τις γύρω περιοχές αλλά και τουρίστες παρακολούθησαν μια μικρή επίδειξη ρυθμικής γυμναστικής, άκουσαν με ενδιαφέρον την ομιλία της καθηγήτριας ΤΕΦ.Α.Α. Aθηνών σχετικά με τη γενική γυμναστική και καταχειροκρότησαν τους παλιαστές!

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο χρυσός Ολυμπιονίκης της πάλης κ. Μυγιάκης Στέλιος, η Ολυμπιονίκης της Πάλης Ζυγούρη Σταυρούλα, ο πρωταθλητής Ευρώπης Μανουηλίδης Πέτρος. Οι θεατές παρακολούθησαν τις τεχνικές της παλης με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις οποίες εκτέλεσαν οι: Παπαδάκης Φώτης, Γκούργια Ελένη, Κολλάρος Κωνσταντίνος, Ρουσόδημος Ιωάννης, Ρουσόδημος Αλέξανδρος, Δονατζίδης Γεώργιος, Μπέλλος Παναγιώτης, Σκόρδος Κωνσταντίνος και Μπώκος Δημήτριος. Θεαματικές λαβές εκτέλεσε και η "ψυχή" της εκδήλωσης, ο πρωταθλητής Ευρώπης κ. Βασίλειος Κολλάρος, που πάλεψε στην εκδήλωση με τον αδελφό του Κωνσταντίνο κολλάρο, ο οποίος ήταν επί σειρά ετών πρωταθλητής Ελλάδος.
Ιδιαίτερη στιγμή ήταν η βράδευση του Ολυμπιονίκη κου. Μυγιάκη Στέλιου από τον πρόεδρο του αθλητικού οργανισμού Ραφήνας κο. Μισοκοίλη Δημήτριο, η βράδευση του πρωταθλητή Ευρώπης κου Μανουηλίδη Πέτρου από το δημοτικό σύμβουλο της Ραφήνας κο. Τζιβελέκη Νικόλαο και της κας Λίλας Σαβράμη από την Ολυμπιονίκη κα. Βούλα Ζυγούρη.
Η πρωτότυπη εκδήλωση αυτή της Πάλης στη Ραφήνα στέφθηκε με επιτυχία και οι μικροί θεατές ενθουσιάστηκαν και περιμένουν με ανυπομονισία να αρχίσουν οι προπονήσεις!
Σας περιμένουμε όλους από 1η Σεπτεμβρίου για προπονήσεις στο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό της Ραφήνας στη λεωφόρο Δημοκρατίας.
Καλό καλοκαίρι σε όλους!


blogger templates | Make Money Online