2/10/13

Ο Παλαιστικός Σύλλογος Ραφήνας-Πικερμίου μετέφερε την φλόγα της εθελοντικής αιμοδόσίας

Τη φλόγα και την αξία της Εθελοντικής Αιμοδοσίας μετέφεραν τα μέλη του Παλαιστικού και του Συλλόγου Φίλων του Αθλητισμού η «Δράση» Ραφήνας Πικερμίου την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου στην 11η Παναλλήνια Λαμπαδηδρομία Αιμοδοσίας στην Καλλιθέα.
Πράγμα αναμενώμενο η στήριξη αυτού του θεσμού αφού ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Δράση» κος Παπακωνσταντίνου Ανδρέας και ο προπονητής της Πάλης κος Κολλάρος Βασίλης είναι εθελοντές αιμοδότες εγγεγραμένοι στο Σύλλογο Αιμοδοτών Ελλάδος!
Οι Παλαιστές μας και οι αθλήτριες της ρυθμικής μαζί με τη Φανή Ψαθά και την έφορο κα Δήμητρα Γιωτάκη βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στη συμβολή των οδών Σιβιτανίδου & Κρέμου στην Καλλιθέα, όπου παρέλαβαν τη φλόγα της Ελπίδας και της Αισιοδοξίας από τους ποδηλάτες της Καλλιθέας. Τη δάδα παρέλαβε ο Βασίλης Κολλάρος όπου μοιράστηκε στη διαδρομή με όλα τα μέλη της ομάδας από τη Ραφήνα & το Πικέρμι και την παρέδωσε η Φανή Ψαθά στην Λ. Θησέως λίγο πριν την Πλατεία Δαβάκη στο 8ο Δημοτικό Καλλιθέας, όπου ήταν και ο τερματισμός.
Συγχαρητήρια για ακόμα μια φορά και στους δυο συλλόγους για το καλό παράδειγμα που δίνουν στην κοινωνία μας! Πάντα τέτοια!


ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΛΛΑΡΟΣ



Η Δήμητρα Γιωτάκη, η Ολυμπιονίκης Φανή Ψαθά, η Νίκη Κισλιντζή και ο Ανδρέας Παπακωνσταντίνου μεταφέρουν τη φλόγα της εθελοντικής αιμοδοσίας

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΦΛΟΓΑΣ

Ο Πρωταθλητής της πάλης Βασίλης Κολλάροςς παραλαμβάνει την φλόγα
rpn

blogger templates | Make Money Online