24/10/09

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΛΗΣ-ΡΥΘΜΙΚΗΣ

New Microsoft Office Word Document

ΝΕΟ ΠΡΟΡΑΜΜΑ ΑΘΛΗΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Από τις αρχές Οκτωβρίου έχει ξεκινήσει καινούργιο πρόγραμμα ενηλίκων "Γυμναστική Υγείας για Γυναίκες" και πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Αθλητικής Γυμναστικής Ένωσης Ψαχνών (ΑΓΕΨ) κάθε Δευτέρα και Παρασκευή 21:00-22:00 στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου στο Δημοτικό Στάδιο. Στόχος του προγράμματος είναι:

  1. η ενίσχυση της υγείας
  2. η αποκατάσταση
  3. η ορθοσωμία
  4. η ψυχαγωγία
  5. το χάσιμο βάρους και πόντων με αεροβική, βαράκια, λάστιχα, yoga,pilates!
Σας περιμένουμε ανεξαρτήτου ηλικίας

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑ


Την Πέμτη 22 Οκτωβρίου η Φανή Ψαθά μαζί με την Ολυμπιονίκη Σταυρούλα Ζυγούρη, επισκέφθηκαν την περιοχή Γουμένισσα, που βρίσκεται στο νομό Κιλκίς, και έλαβαν μέρος στην ημερίδα με θέμα: "η Πάλη στο σχολείο". Την ημερίδα διοργάνωσε ο τοπικός σύλλογος Πάλης Άγιος Νέστωρ και πραγματοποιήθηκε στο γυμναστήριο της πόλης, όπου παρακολούθησαν όλοι οι μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου.

Μαθητές, καθηγητές, τοπικοί άρχοντες και παράγοντες ενθουσιάστηκαν και παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον τις παρουσιάσεις των δύο αθλητριών της Πάλης. Οι μαθητές έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις και με την υπόσχεση να δοκιμάσουν όλοι το ολυμπιακό άθλημα της Πάλης στο συλλογό τους.

Προσεχώς μπορεί κανείς να ανατρέξει στον συνεργαζόμενο ιστοχώρο palema.gr και να διαβάσει τις συνεντεύξεις του προπονητού, του προέδρου και των αθλητών του συλλόγου της Γουμένισσας.

blogger templates | Make Money Online