28/2/12

Προσφορά σαρακοστιανών εδεσμάτων του Παλαιστικού Συλλόγου Ραφήνας στα Κούλουμα

Ο Παλαιστικός Σύλλογος Ραφήνας-Πικερμίου, όπως φαίνεται είναι παντού πρωτοπόρος όχι μόνο στον αθλητισμό αλλά και σε κάθε κοινωνική εκδήλωση. 
Την Καθαρή Δευτέρα στα κούλουμα προσέφερε Σαρακοστιανά εδέσματα, όπου προσφέρθηκαν  στους Δημότες της Ραφήνας αλλά και τους επισκέπτες. Για ακόμη μία φορά τόσο η Φανή Ψαθά και ο Βασίλης Κολλάρος, όσο και ο Πρόεδρος του Συλλόγου κος Σπανόπουλος αλλά και όλο το Δ.Σ. του συλλόγου εξέπληξαν τους παρευρισκόμενους με αυτή τους την κίνηση, δείχνοντας ότι είναι δίπλα στα παιδιά σε κάθε στιγμή στη ζωή τους και όχι μόνο μέσα στην παλαίστρα και ο γυμναστήριο. 
Από την μεριά του ο κος Σπανόπουλος, ευχήθηκε σε όλους καλή Σαρακοστή, να υπάρξει ελπίδα μέσα μας και ευελπιστεί ότι όλη αυτή η κατάσταση που βιώνουμε σε λίγα χρόνια να μοιάζει σαν ένας "κακός εφιάλτης".

Δυνατή η παρουσία του Παλαιστικού Συλλόγου Ραφήνας-Πικερμίου στο Καρναβάλι

Με γέλιο και καλή διάθεση παρέλασαν οι αθλητές της Πάλης και της Ρυθμικής του Παλαιστικού & Πολιτιστικού συλλόγου Ραφήνας Πικερμίου την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012.

Το πλήρωμά τους είχε τίτλο «Τα πράσινα Βατραχάκια» και σκοπός του συλλόγου με αυτή την μεταμφίεση ήταν να ευαισθητοποιήσει του αθλητές, μαθητές αλλά και όλο των κόσμο σε θέματα οικολογίας και προστασίας του περιβάλλοντος. Η δράση αυτή αποτέλεσε μέρος της προσπάθειας του συλλόγου για την προαγωγή της έννοιας της περιβαλλοντικής αγωγής και της κοινωνικής ευαισθησίας στην ‘πράσινη’ ανάπτυξη.

Συμμετείχαν όχι μόνο τα παιδιά, αλλά και οι γονείς τους - που το χάρηκαν όμως σαν μικρά παιδιά – οι οποίοι είναι πάντα κοντά στα παιδιά τους σε όλες τις εκδηλώσεις του συλλόγου και στηρίζουν το Δ.Σ. αλλά και τους προπονητές Βασίλη Κολλάρο και Φανή Ψαθά, σε κάθε τους προσπάθεια.



Οι παλαιστές της Ραφήνας και οι χαριτωμένες αθλήτριες της ρυθμικής σας εύχονται Καλή Σαρακοστή και σας περιμένουν όλους του χρόνου με χαρά στο Καρναβάλι της Ραφήνας!

blogger templates | Make Money Online