19/6/14

Διακρίσεις για τον Παλαιστικό Σύλλογο Ραφήνας-ΠΙκερμίου

Έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και έφεραν τρία έπαθλα στη Ραφήνα τα πανέμορφα κορίτσια της Ρυθμικής Γυμναστικής του Παλαιστικού Συλλόγου Ραφήνας Πικερμίου, το τριήμερο 13-14-15 Ιουνίου σε ισάριθμες διοργανώσεις ρυθμικής αγωνιστικής και γενικής γυμναστικής.

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014
Φωτογραφία: Ο ΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΑΞΙΟΙ ΟΛΟΙ...ΠΑΛΑΙΣΤΙΚΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΡΥΘΜΙΚΗΣ...

Πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή 13 Ιουνίου στο Ν. Ψυχικό οι αθλήτριές μας έκλεψαν την παράσταση και άφησαν την πιο γλυκιά γεύση σε κοινό και κριτές, καθώς μάλιστα παρουσίασαν και τελευταίες το πρόγραμμά τους καταχειροκροτούμενες.


Το Σάββατο 14 Ιουνίου στο Λαύριο για άλλη μια φορά τα προγράμματα των τμημάτων της Φανής Ψαθά έφεραν την Ραφήνα ένα σκαλοπάτι ψηλότερα!
Η απονομή στην ομάδα έγινε από τον Διευθυντή του αθλητικού οργανισμού του Δήμου Λαυρεωτικής κο Πανταζή Κωνσταντίνο.

Και οι πιο μικρές αθλήτριες του Παλαιστικού από 2,5 ετών έως 4  μαζί με τις όμορφες Σπανιόλες έκλεψαν την παράσταση στην αθλητική συνάντηση της Καλλιθέας την Κυριακή 15 Ιουνίου στο Κλειστό γυμναστήριο του Έσπερου.
Η απονομή στην ομάδα έγινε από τον  Δήμαρχο Καλλιθέας κο Ασκούνη



Ο Πρόεδρος του Παλαιστικού κος Θεόδωρος Κολλάρος συγχαίρει όλα τα κορίτσια για τις αξιέπαινες προσπάθειές τους όλο το χρόνο και ιδιαίτερα τους γονείς για την υπομονή τους και την αφοσίωση στα παιδιά και στο σύλλογο.
Ευχαριστεί τις προπονήτριες των τμημάτων Φανή Ψαθά και Αργυρώ Νώτα για τα υπέροχα προγράμματα αλλά και την αγάπη τους προς τα παιδιά!
Και τέλος στέλνει όλη τη θετική του ενέργεια για τους μεγάλους αγώνες του αγωνιστικού τμήματος στο Cosmogym Contest που θα γίνουν την Κυριακή 22 Ιουνίου στο Κλειστό του Περιστερίου.
Ας ευχηθούμε όλοι λοιπόν Καλή Επιτυχία στα κορίτσια του Παλαιστικού και μακάρι η διάκριση αυτή την Κυριακή να είναι η καλύτερη δυνατή και να ανταμειφθούν οι κόποι των νεαρών πρωταθλητριών μας! 

 
 
 
 

blogger templates | Make Money Online