30/5/13

Η Φανή Ψαθά και ο Βασίλης Κολλάρος στην παρουσίαση του βιβλίου του Μαλέλη "Το τέρας και Εγώ"

Στην παρουσίαση του βιβλίου «Το Τέρας κι εγώ» του διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Star Σταμάτη Μαλέλη βρέθηκαν ο Βασίλης Κολλάρος και η Φανή Ψαθάτου Παλαιστικού Συλλόγου Ραφήνας Πικερμίου.
Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Μαΐου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Ραφήνας-Πικερμίου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Γιώργος Χριστόπουλος, ο πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Παναγιώτης Στέφος, ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Κάρλος, Δημοτικοί Σύμβουλοι μεταξύ των οποίων και η Μ. Γκολεμά, η οποία μαζί με τον Δήμαρχο και τον στιχουργό Κυριάκο Ντούμο παρουσίασαν τον συγγραφέα Σταμάτη Μαλέλη στο κοινό.
Το βιβλίο του Σταμάτη Μαλέλη «Το Τέρας κι εγώ» αποκαλύπτει χωρίς περιορισμούς την άνιση μάχη με την κατάθλιψη που αντιμετωπίζει ο άνθρωπος στη σημερινή εποχή της οικονομικής κρίσης και των υψηλών απαιτήσεων.
Στο τέλος της παρουσίασης το κοινό είχε τη δυνατότητα να απευθύνει ερωτήματα στον συγγραφέα και να καταθέσει δικές του απόψεις και εμπειρίες. Μεταξύ άλλων η Φανή Ψαθά επισήμανε την αξία του αθλητισμού στην καταπολέμηση της κατάθλιψης, το γεγονός ότι πρέπει να αγαπήσουμε και να γνωρίσουμε τον εαυτό μας και το σώμα μας μέσα από την ήπια άσκηση υπό μορφή διασκέδασης και πρόσθεσε ότι ο Παλαιστικός Σύλλογος Ραφήνας Πικερμίου προγραμματίζει τη δημιουργία τμημάτων «Άσκησης Υγείας» και την καθιέρωση «Αθλητικών Περιπάτων» σε Ραφήνα και Πικέρμι ως εναλλακτική άσκηση για άτομα που δεν μπορούν να επιδοθούν σε άθληση άλλης μορφής!
Ο συγγραφέας του βιβλίου και διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του Star Σταμάτης Μαλέλης, αφού συμφώνησε με τη Φανή Ψαθά και συνεχάρη τον Παλαιστικό Σύλλογο Ραφήνας Πικερμίου για την πρωτοβουλία αυτή, δήλωσε ότι θα είναι στο πλευρό του συλλόγου σε όλες τις αθλητικές και πολιτιστικές του εκδηλώσεις!

Φωτογραφίες:
1. Φανή Ψαθά και Σταμάτης Μαλέλης.
2. Στιγμιότυπο της παρουσίασης
3. Φανή Ψαθά και ο πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Παναγιώτης Στέφος μετά της συζύγου.
4. Βασίλης Κολλάρος και ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Κάρλος.

  • Click to enlarge image parousiasi01.jpg
  • Click to enlarge image parousiasi02.jpg
  • Click to enlarge image parousiasi03.jpg
  • Click to enlarge image parousiasi04.jpg
  •  

Ο Παλαιστικός Σύλλογος Ραφήνας-Πικερμίου στο "Ευ Ζην"

Στις παράλληλες δράσεις του 1ου φεστιβάλ "Ευ Ζην" που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Ιουνίου 2013 θα συμμετέχει και ο Παλαιστικός Σύλλογος Ραφήνας-Πικερμίου. Όλοι οι παρευρισκόμενοι θα μάθουν τα "μυστικά" του αθλήματος της Πάλης από την Ολυμπιονίκη Φανή Ψαθά και από τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Βασίλη Κολλάρο.
Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

blogger templates | Make Money Online