23/1/11

Πρόσκληση Κοπή Πίτας στη Πάλη-Ρυθμική Ραφήνας


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Σας καλούμε στην εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας των τμημάτων Πάλης-Ρυθμικής Ραφήνας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 6 το απόγευμα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ραφήνας.
Μετά την κοπή πίτας θα πραγματοποιηθεί η απονομή των αστεριών στους επιτυχόντες των εξετάσεων του "Πιλοτικού Προγράμματος Αξιολόγησης Αθλητών της Ολυμπιακής Πάλης".
Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους η Ολυμπιονίκης της Πάλης Βούλα Ζυγούρη και ο Ολυμπιονίκης και Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης Κώστας Θάνος.

Για πρώτη φορά στον κόσμο Πιλοτικό πρόγραμμα αξιολόγησης στην Ολυμπιακή Πάλη


Την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011 θα πραγματοποιηθούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο εξετάσεις αξιολόγησης για την κλίμακα διαβάθμισης των αθλητών της Ολυμπιακής Πάλης (ελληνορωμαϊκής, ελευθέρας, γυναικών). Το πιλοτικό αυτό πρόγραμμα εκπονείται από την κα Φανή Ψαθά και εφαρμόζεται για πρώτη φορά στους παλαιστές του συλλόγου της Ραφήνας υπό την επίβλεψη του Παγκόσμιου Πρωταθλητή κου Βασίλη Κολλάρου.

Στις εξετάσεις θα λάβουν μέρος περίπου σαράντα παλαιστές (αγόρια και κορίτσια) διάφορων ηλικιών για την κατάκτηση του πρώτου στην κλίμακα αστεριού χρώματος ασημί που ονομάζεται "αστέρι κινήτρου" και έχει σκοπό να εισάγει τους αθλητές στην φιλοσοφία και το πνεύμα του αθλήματος της Πάλης και παράλληλα να τους δώσει ένα κίνητρο να συνεχίσουν την ενασχόλησή τους με αυτό.
Της τριμελής εξεταστικής επιτροπής πρόεδρος θα είναι η Ολυμπιονίκης της Πάλης Βούλα Ζυγούρη.
Δεύτερη φάση του πιλοτικού προγράμματος είναι η πραγματοποίηση των αντίστοιχων εξετάσεων στους συλλόγους Πάλης ΑΓΕ Ψαχνών και ΠΟ Ψαχνών Διρφύων-Μεσσαπίων.
Ενδεικτικές ερωτήσεις της εξεταστέας ύλης ακολουθούν παρακάτω:
1ο ΑΣΤΕΡΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΑΛΗΣ                                                            

pali-rithmiki

Κοπή πίτας και εκλογές στους συλλόγους Πάλης-Ρυθμικής Ψαχνών


Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε κοπή πίτας των συλλόγων Πάλης-Ρυθμικής Γυμναστικής Ψαχνών στο Δημοτικό Στάδιο όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις αυτών. Στην κοπή παρευρέθηκαν αθλήτριες και αθλητές των Συλλόγων μαζί με τις οικογένειές τους αλλά και ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων και των Εθελοντών Δασοπυροοσβεστών κος Σπύρος Ραπτάκης και ο εκδότης του messapia-news κος Γιάννης Ρουσόδημος.

Την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Παλαιστικού Ομίλου Ψαχνών έκανε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κος Γιάννης Ψαθάς, όπου ευχαρίστησε όλους τους αθλητές και εξέφρασε την αγάπη του προς τα παιδιά. Επίσης ανέφερε ότι παρόλο που φεύγει από το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου θα είναι πάντα συμπαραστάτης στο έργο των αθλητών. Την πίτα της Γυμναστικής Ένωσης Ψαχνών έκοψε η Πρόεδρος κα ΑλεξάνδραΚλάπη- Ψαθά. Τα φλουριά βρήκαν η μκρή αθλήτρια Παπασωτηρίου Σταματούλα και η μητέρα του παλαιστή Απόλλων Καραμούζη κα Αγγελική Καραμούζη. Τα δώρα ήταν δύο κινητά τηλέφωνα προσφορά από την εταιρεία vodafone

Μετά το πέρας της κοπής πίτας ακολούθησαν οι εκλογές των δύο συλλόγων εκλέγοντας νέα διοικητικά συμβούλια.

Για την Αθλητική Γυμναστική Ένωση Ψαχνών:
Πρόεδρος: Παναγιώτης Πριόνας
Αντιπρόεδρος:  Παναγιώτα Κοκκίνου
Γενικός Γραμματέας : Αντιγόνη Καραδόντα
Ταμίας : Έφη Βολακάκη
Ειδικός Γραμματέας: Λαγούδη Σταθαρά Ελένη
Μέλη: Βούλα Παπαδημητρίου
           Μαρία Κολλάρου
 Ελεκτική Επιτροπή
Αλεξάνδρα Ψαθά - Κλάπη
Άννα Βλάχου - Κολλάρου

Για τον Παλαιστικό Όμιλο Ψαχνών:
Πρόεδρος: Ιωάννης Φρατζής

Αντιπρόεδρος:  Ιωάννης Σταθαράς

Γενικός Γραμματέας : Γεώργιος Πρατζίκος
Ταμίας : Ελευθερία Καμαριώτη
Ειδικός Γραμματέας: Σούλα Αναστασίου 
Μέλη: Γεώργιος Ρουσόδημος
           Σοφία Μπαρσάκη

Ελεκτική ΕπιτροπήΑναστασία Αλεξίου
Θεόδωρος Κολλάρος
Εμείς να ευχηθούμε στα νέα διοικητικά συμβούλια των συλλόγων καλή επιτυχία στανέα τους καθήκοντα.

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Α.Σ. Πάλης-Ρυθμικής Πολιτικών


Εχθές πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η κοπή της πίτας του Αθλητικού Συλλόγου Πάλης-Ρυθμικής των Πολιτικών. Στην κοπή παρευρέθηκαν πολλοί αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου, γονείς των αθλητών, το Δ.Σ. του συλλόγου, ο Γενικός Γραμματέας της Ποδοσφαιρικής ομάδας των Πολιτικών κος Σταμάτης Ταυρής μαζί με τον κο Παπαναστασίου που είναι μέλος της ποδοσφαιρικής ομάδας αλλά και άλλος κόσμος.


Πριν την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας ο πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Πάλης-Ρυθμικής κος Παναγιώτης Μαραγκός καλοσώρισε τους παρευρισκόμενους, τους ευχήθηκε Καλή Χρονιά, υγεία και ευτυχία και έκανε και έναν απολογισμό του συλλόγου για το 2010. Επίσης αναφέρθηκε στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος με την στέγασή του και είπε ότι ήλθε σε επαφή με την Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου των Πολιτικών κα Λιόλιου Μαρία και πιστεύει ότι το θέμα θα επιλυθεί σύντομα.
Μετά έγινε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας , η οποία ήταν δωρεά του ίδιου του προέδρου κου Μαραγκού και μοιράστηκε πρώτα στις μικρές αθλήτριες της Ρυθμικής, μετά στους αθλητές και αθλήτριες της Πάλης και τέλος στους παρευρισκόμενους.

Η πρωτοχρονιάτικη πίτα είχε δύο φλουριά τα οποία βρήκαν η μικρή αθλήτρια της Ρυθμικής Γαλιανού Μαρία και ο αθλητής της Πάλης Ολτιάν Κρίστο, όπου τους δόθηκαν αναμνηστικά δώρα που ήταν προσφορά του προέδρου του συλλόγου κου μαραγκού αλλά και από μία πλακέτα προσφορά του κου Κώστα Χωριανόπουλου ο οποίος κατασκευάζει ο ίδιος στο εργαστήριο-χυτήριο που έχει στην περιοχή των Πολιτικών.

Εμείς με τη σειρά μας ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές και τις οικογένειές τους Καλή Χρονιά, υγεία, ευτυχία και πάντα επιτυχίες.

blogger templates | Make Money Online