11/10/10

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΑΛΗΣ-ΡΥΘΜΙΚΗΣ



                                  ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

                                                      ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 2010



Το Δ.Σ. και οι προπονητές του Αθλητικού Συλλόγου Πολιτικών καλεί μέλη, γονείς, αθλητές και φίλους στον αγιασμό των τμημάτων τους την Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010 και ώρα 6 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του.


Σας περιμένουμε!

Το Δ.Σ. του συλλόγου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΑΛΗΣ-ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ




Το Δ.Σ. και οι προπονητές του Παλαιστικού Ομίλου Ψαχνών και της Αθλητικής Γυμναστικής Ένωσης Ψαχνών καλεί μέλη, γονείς, αθλητές και φίλους στον αγιασμό των τμημάτων τους την Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010 και ώρα 6 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις των συλλόγων στο Δημοτικό Στάδιο των Ψαχνών.
Σας περιμένουμε!
Το Δ.Σ. των συλλόγων

Αγιασμός του Δ.Α.Σ. Ραφήνας


Την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου ο Αθλητικός σύλλογος Δ.Α.Σ Ραφήνας πραγματοποίησε τον καθιερωμένο Αγιασμό, για την έναρξη των μαθημάτων. Στον αγιασμό παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού κος Μισοκοίλης Δημήτριος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ραφήνας Φαφούτης Δαμιανός, η Ολυμπιονίκης Βούλα Ζυγούρη αλλά και αρκετοί συγγενείς των μικρών αθλητών και αθλητριών.
Εμείς με τη σειρά μας έχουμε να ευχηθούμε στους αθλητές και αθλήτριες του Δ.Α.Σ Ραφήνας καλή σχολική και αθλητική χρονιά και πάντα να κάνουν τους γονείς, φίλους δασκάλους και προπονη΄τες περίφανους.

blogger templates | Make Money Online