15/4/13

Βασίλης Κολλάρος Αναβίωση Ολυμπιακών Αγώνων στο Καλλιμάρμαρο.

Στο μεγαλείο των Ολυμπιακών Αγώνων υποκλίθηκε όλη η Ελλάδα την Παρασκευή 12 Απριλίου 2013 στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο όπου έγινε η μεγαλοπρεπής τελετή αναβίωσης των Σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων. 
Σε αυτό το μεγάλο αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός έδωσε το στίγμα του και το δυναμικό του παρόν -  όπως πάντα σε εκδηλώσεις που προάγουν τον πολιτισμό και τη χώρα μας - ο Παλαιστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ραφήνας & Πικερμίου. Οι αθλητές του Παλαιστικού  και ο προπονητής  Βασίλης Κολλάρος πρωταγωνίστησαν ενσαρκώνοντας υπερήφανα τους πρώτους παλαιστές που έλαβαν μέρος στην 1η Σύγχρονη Ολυμπιάδα του 1896. Συνεργάστηκαν άψογα με το επιτελείο του χορογράφου σκηνοθέτη κου Φωκά Ευαγγελινού, συμμετείχαν ακούραστα στις πρόβες για να βγει το επιθυμητό αποτέλεσμα και να φτάσει έτσι ο Παλαιστικός Ραφήνας Πικερμίου για ακόμα μια φορά ψηλά στα αθλητικο-πολιτιστικά δρώμενα της Ελλάδας!  Ο Βασίλης Κολλάρος δήλωσε ιδιαίτερα συγκινημένος για την τιμή που του έγινε και θα συνεχίσει ο ίδιος και ο σύλλογος του να προσφέρουν εθελοντικά σε τέτοιες δράσεις και εκδηλώσεις! 
Αθλητές, προπονητές και ο πρόεδρος του συλλόγου κος Κολλάρος Θεόδωρος θα ήθελαν να ευχαριστήσουν από τα βάθη της ψυχής τους για την τιμή που τους έγινε και επιλέχθησαν από όλα τα σωματεία της πάλης της Ελλάδας, τον Πρόεδρο της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας (ΕΘΝΟΑ) κο Ισίδωρο Κούβελο, την διευθύντρια της ΕΘΝΟΑ κα Ιλεάννα Κλοκώνη, τον σκηνοθέτη χορογράφο κο Φωκά Ευαγγελινό, τον χορογράφο κο Αναστάση Δεληγιάννη,  και όλους τους εθελοντές της ΕΘΝΟΑ για την άψογη συνεργασία τους!
Για ακόμα μια φορά οι παλαιστές της Ραφήνας βροντοφώναξαν ότι η ΠΑΛΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, ΑΘΑΝΑΤΗ, ΠΡΩΤΗ  σε πείσμα των καιρών και αυτών που θέλουν να την δουν εκτός ολυμπιακού προγράμματος γιατί η Πάλη είναι στην ψυχή μας και στην καρδιά μας!
Τους αθλητές καμάρωσε από την κερκίδα του Καλλιμάρμαρου και η Φανή Ψαθά μιας και η φροντίδα της μικρής κορούλας της δεν της επέτρεψαν να συμμετάσχει ολοκληρωτικά σε πρόβες και τελετή και η έφορος του συλλόγου κα Γιωτάκη Δήμητρα!

 
 
 
 
 
 
 


blogger templates | Make Money Online