2/7/11

Επίδειξη Πάλης Μεσσάπεια 2011 Μέρος 2ο

Επίδειξη Πάλης Μεσσάπεια 2011 Μέρος 1ο Βίντεο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Μεγάλη Επίδειξη Πάλης-Ρυθμικής

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε εχθές η Μεγάλη Επίδειξη Πάλης-Ρυθμικής όπου διοργανώθηκε από τον Παλαιστικό Όμιλο Ψαχνών αλλά και από την Ρυθμική Γυμναστική Ένωση Ψαχνών και Πολιτικών, από την Ολυμπιονίκη της Πάλης Φανή Ψαθά και από τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή της Πάλης Βασίλη Κολλάρο στα πλαίσια των Εκδηλώσεων Μεσσάπεια 2011. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι Αντιδήμαρχοι κα Ανθούλα Κατσίκα-Λαφαζάνη και κος Γιώργος Λάμπρου, οι αθλητές της Πάλης όπου κατέχουν πολλές διακρίσεις σε Ευρωπαϊκό, Μεσογειακό και Παγκόσμιο επίπεδο κ.κ. Σπυριδάκης, Βρουδάνος και Μαρμαρινός, ο καλαθοσφαιριστής Νάσος Γαλακτερός, ο πρόεδρος του Παλαιστικού πολιτιστικού Συλλόγου Ραφήνας και Περιχώρων Παναγιώτης Σπανόπουλος αλλά και πλήθος κόσμου.
Την εκδήλωση άνοιξε η Αντιδήμαρχος κα Ανθούλα Κατσίκα-Λαφαζάνη με ένα σύντομο χαιρετισμό. Μετά ακολούθησε ένας μικρός χαιρετισμός από την κα Φανή Ψαθά. Κατόπιν ακολούθησε χορός από τις κοπέλες του Studio Art και μετά παρουσίασαν οι μικρές αθλήτριες της Ρυθμικής Γυμναστικής Ένωσης Ψαχνών και Πολιτικών το πρόγραμμα που είχαν ετοιμάσει, όπου απέσπασαν πολύ καλές κριτικές από όλους τους παρευρισκόμενους.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με επίδειξη Πάλης από τους αθλητές του Παλαιστικού Ομίλου Ψαχνών και του προπονητή τους Βασίλη Κολλάρου. Επίσης συμμετείχαν στην επίδειξη και οι διακριθέντες αθλητές Σπυριδάκης, Βρουδάνος και Μαρμαρινός.

Μετά ακολούθησαν τιμητικές απονομές στους τρεις διακριθέντες αθλητές της Πάλης όπου έγιναν από την Αντιδήμαρχο κα Ανθούλα Κατσίκα-Λαφαζάνη, τον Αντιδήμαρχο κο Γιώργο Λάμπρου αλλά και από τον καλαθοσφαιριστή Νάσο Γαλακτερό. Κατόπιν ακολούθησε τιμητική απονομή προς τον κο Νάσο Γαλακτερό την οποία έκανε η Ολυμπιονίκης Φανή Ψαθά. Επίσης δόθηκαν βεβαιώσεις σπουδών της αθλητικής χρονιάς στις αθλήτριες της Ρυθμικής Γυμναστικής Ένωσης Ψαχνών αλλά και των αθλητών του Παλαιστικού Ομίλου Ψαχνών από την Αντιδήμαρχο κα Ανθούλα Κατσίκα-Λαφαζάνη και από τον Αντιδήμαρχο κο Γιώργο Λάμπρου. Παράλληλα με τις βεβαιώσεις έδιναν στις αθλήτριες και αθλητές ένα γλυκό προσφορά από την εταιρεία Ακριτίδη, που βρίσκεται στην Τριάδα Ευβοίας και ένα νούμερο για την κλήρωση ενός ζευγαριού γυαλιά ηλίου προσφορ΄από το Κατάστημα ΟΠΤΙΚΑ Ψινάκης.

Τα γυαλιά κέρδισε η αθλήτρια της Ρυθμικής Γυμναστικής Ένωσης Ψαχνών Ιόλη Κριάδη.

Επίσης θα πρέπει να αναφερθούν και οι χορηγοί ψησταριά τα Κατούνια και το Cafe Cinema Rex όπου προσέφεραν πάρα πολλά στους συλλόγους Πάλης-Ρυθμικής καθ όλη την χρονιά




Ακολουθούν και άλλα βίντεο από την χθεσινή βραδιά και αρκετές δηλώσεις από τους παρευρισκόμενους

blogger templates | Make Money Online