12/12/11

Με μεγάλη επιτυχία το Κύπελλο Χριστουγέννων Πάλης

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε εχθές στο κλειστό γυμναστήριο του Άτλαντα Καλλιθέας το Κύπελλο Χριστουγέννων της Πάλης. Οι μικρές παλαιστές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και πάλεψαν με την "ψυχή τους" Οι αγώνες διοργανώθηκαν από τον Παλαιστικό Πολιτιστικό Σύλλογο Ραφήνας- Πικερμίου σε συνεργασία με τον Παλαιστικό Σύλλογο του Άτλαντα Καλλιθέας. Στους αγώνες συμμετείχαν παλαιστές από τον Παλαιστικό Όμιλο Ψαχνών, από την Γυμναστική Ένωση Ψαχνών, από τον Γυμναστικό Σύλλογο Πολιτικών, από τον Θησέα Περιστερίου και από τον Ηρακλή Αχαρνών. Ο εκφωνητής των αγώνων ήταν ο Πρόεδρος του Παλαιστικού Συλλόγου Ραφήνας-Πικερμίου κος Παναγιώτης Σπανόπουλος. Θα πρέπει να αναφερθεί ότι στους χθεσινούς αγώνες για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκαν αγώνες μικρών κοριτσιών, μια καινοτομία των συλλόγων Πάλης των Ψαχνών και της Ραφήνας Πικερμίου και πρωτίστως των προπονητών Φανής Ψαθά και Βασίλη Κολλάρου. Επίσης υπήρξε και κουμπαράς, πάλι με πρωτοβουλία των δύο συλλόγων, όπου μαζεύτηκαν χρήματα για το Χαμόγελο του Παιδιού.
Όσοι συμμετείχαν στην χθεσινή διοργάνωση μας ανέφεραν ότι έμειναν πολύ ευχαριστημένοι τόσο από την οργάνωση των αγώνων όσο και από όλη την ατμόσφαιρα που επικρατούσε. Συγχαρητήρια τόσο στους δύο Συλλόγους όσο και στον Άτλαντα Καλλιθέας για όλη την διοργάνωση αλλά και στους δύο Παλαιστές Φανή Ψαθά και Βασίλη Κολλάρο που έδωσαν την ψυχή τους για να οργανωθούν οι αγώνες.
Κλείνοντας θα πρέπει να σημειωθεί ότι έγιναν βραβεύσεις στον Πρόεδρο της Καλλιθέας, σε Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιους Πρωταθλητές, που παρευρέθηκαν στους χθεσινούς αγώνες και δόθηκαν διπλώματα και μετάλλια σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες που αγωνίστηκαν. 

blogger templates | Make Money Online