13/2/11

Αποκριάτικη εκδήλωση του ΠαλαιστικούΣυλλόγου Ραφήνας

Σας καλούμε στην αποκριάτικη εκδήλωση του Παλαιστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ραφήνας & Περιχώρων την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 5 το απόγευμα στο Δημοτικό Εντευκτήριο στη Διασταύρωση (δίπλα στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ραφήνας – Εκκλησία Ανάληψης)
Διαγωνισμός Καλύτερης Αμφίεσης! Βραβεία καλύτερων χορευτών!
Θα ακολουθήσει ξέφρενο γλέντι, χορός και πολλές εκπλήξεις!

Η παρουσία σας θα δώσει ιδιαίτερη χαρά στους αθλητές-τριες, στο...υς γονείς τους και στους προπονητές του συλλόγου μας!


Ευχαριστούμε εκ των προτέρων

Διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης Παίδων-Εφήβων

Από 11-13 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Εφήβων στο άθλημα της Πάλης. Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα συμμετείχαν και οι αθλητές από τους Αθλητικούς Συλλόγους Ψαχνών και Πολιτικών του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων Ρουσόδημος Ανέστης, Ρουσόδημος Γιάννης, Αναγνώστου Σταμάτης, Τζωρτζάκης Ηλίας, Καρατζάς Κωνσταντίνος, Ταλιάνης Ηλίας, Κατσίκας Κωνσταντίνος, Θέμελης Πέτρος, Ματράκας Συμεών, Αναστασίου Αντώνιος και Σούφρας Δημήτρης.
Η εμφάνιση των αθλητών ήταν πολύ καλή και δύο εκ των οποίων κατάφεραν να πάρουν κάποιες νίκες. Το εισητήριο όμως για τα τελικά δεν κατάφερε να πάρει κανείς από τους αθλητές των δύο παλαιστικών ομίλων. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η πρώτη φάση και θα υπάρει και δεύτερη, όπουθα προσπααθήσουν οι παλαιστές των δύο ομίλων για να εξασφαλίσουν μία θέση στα τελικά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.


blogger templates | Make Money Online