12/8/10

Η Φανή Ψαθά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης Γυναικών

Συνεχίζει την προετοιμασία της και τους αγώνες της η Φανή Ψαθά. Ετοιμάζεται για την συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα γίνει στη Ρωσία και ειδικότερα στην πόλη της Μόσχας.
Η Φανή ολοκληρώνει την προπόνησή της στα Ψαχνά, στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο στις 5 Σεπτεμβρίου. Αναχωρεί στις 6 Σεπτεμβρίου για Μόσχα και οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν από 7 έως 10 Σεπτέμβρη όπου θα συναντηθούν οι καλύτεροι παλαιστές παγκόσμιου στερεώματος.
Ευχόμαστε το καλύτερο στη Φανή και πολλές επιτυχίες σε όλους τους τομείς της ζωής της και ιδιαίτερα στη νέα της αρχή στον πολιτικό στίβο και στην ενασχολησή της με τα κοινά του τόπου της στο Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων

Ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Φανής Ψαθά με το συνδυαμό του Θανάση Καλαβρή

"Αγαπητοί συμπατριώτες μου,
μετά από την πάλη και τους αγώνες μου στις διεθνείς παλαίστρες,πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να παλέψω και να αγνωιστώ για τον τόπο μου που τόσο αγαπώ, τον τόπο μας που αξίζει το καλύτερο και μπορούμε να το έχουμε.
Μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισα να βοηθήσω ενεργά τον τόπο μας και θα είμαι υποψήφια δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία Διρφύων Μεσσαπίων που ηγείται ο κος Καλαβρής Αθανάσιος.
Ευχαριστώ τον κο Καλαβρή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε με την ένταξή μου στον συνδυασμό του, έναν συνδυασμό για όλους μας, για τον τόπο μας, για το τώρα και για το μέλλον μας.

blogger templates | Make Money Online