9/6/11

Πρόσκληση από τον Παλαιστικό Πολιτιστικό Σύλλογο Ραφήνας και Περιχώρων






Ο Παλαιστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ραφήνας & Περιχώρων σας προσκαλεί

την Πέμπτη 16 Ιουνίου  και ώρα 7 το απόγευμα  στη Κεντρική Πλατεία της Ραφήνας, στην Καλοκαιρινή Εκδήλωση – Μεγάλη Επίδειξη Ρυθμικής Γυμναστικής!

Μετά την παρουσίαση των προγραμμάτων θα ακολουθήσει απονομή των βεβαιώσεων σπουδών για την αθλητική χρονιά 2010-2011 των αθλητών-τριών του συλλόγου μας. Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους Ολυμπιονίκες και πρωταθλητές μας!

Η παρουσία σας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά!

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου

Π. Σπανόπουλος

Εκδήλωση του Παλαιστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ραφήνας και Περιχώρων

Την Πέμπτη 16 Ιουνίου και ώρα 7:00 μ.μ. στην κεντρική πλατεία της Ραφήνας θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση από τον Παλαιστικό Πολιτιστικό Σύλλογο Ραφήνας και Περιχώρων . Στην εκδήλωση θα λάβει μέρος Μεγάλη Επίδειξη Ρυθμικής Γυμναστικής και θα ακολουθήσουν απονομές βεβαιώσεων σπουδών για τις μικρές αθλήτριες ρυθμικής και για τους παλαιστές για την αθλητική χρονιά 2010-11 και αποχαιρετιστήριο πάρτυ με πολλές εκπλήξεις!


Την εκδήλωση θα τιμήσουν Ολυμπιονίκες και πρωταθλητές μας!



Εμείς με την σειρά μας να ευχηθούμε στους αθλητές και τις αθλήτριες του Παλαιστικού πολιτιστικού Συλλόγου Ραφήνας καλό καλοκαίρι, συγχαρητήρια για τις διακρίσεις που έχουν προσφέρει στα δύο Ολυμπιακά Αθλήματα της Πάλης και της Ρυθμικής και να συνεχίσουν και στο μέλλον με περισσότερες διακρίσεις. Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει να σημειωθεί και στους αθλητές Βασίλη Κολλάρο και Φανή Ψαθά όπου έχουν δώσει όλο τους το είναι για το σύλλογο αυτό αλλά και για τους συλλόγους του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων στην Εύβοια. Επίσης ένα μεγάλο μπράβο αξίζει και ο κος Παναγιώτης Σπανόπουλος ο πρόεδρος του συλλόγου ο οποίος έχει δώσει πραγματικά και αυτός την ψυχή του για τον Σύλλογο. Αλλά συγχαρητήρια αξίζουν και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου.

2η Συνάντηση Πάλης 2011 Παλεύω και το Καλοκαίρι.

Την Κυριακή 19 Ιουνίου στο Κλειστό Γυμναστήριο της Δροσούπολης στα Άνω Λιόσια θα πραγματοποιηθεί η 2η Συνάντηση Πάλης 2011 Παλεύω και το Καλοκαίρι.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ



10:30-11:00

Άφιξη ομάδων



11:00-11:30

Παρέλαση ομάδων Όρκος αθλητή

Κήρυξη έναρξης αγώνων



11:30-14:00

Αγώνες Πάλης

Αγώνες Επίδειξης Ελληνορωμαϊκής



14:00-14:30

Απονομές πλακετών, μεταλλίων, διπλωμάτων



ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:

ΠΑΛΑΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΨΑΧΝΩΝ

Δ.Α.Σ. ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ

ΠΑΛΑΙΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ & ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ

Α.Γ.Ε. ΨΑΧΝΩΝ



ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ:

Π.Σ.Φ.ΑΤΛΑΣ ΚΑΛΙΘΕΑΣ

ΘΗΣΕΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Α.Σ. ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

blogger templates | Make Money Online