23/7/10

Αύριο η μεγαλύτερη επίδειξη Πάλης-Ρυθμικής στην πλατεία της Ραφήνας

Ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ραφήνας σε συνεργασία με τον Δημοτικό Αθλητικό σύλλογο (Δ.Α.Σ.) Ραφήνας διοργανώνει τη μεγαλύτερη στην Ελλάδα επίδειξη Πάλης-Ρυθμικής, αύριο και ώρα 20:30 στην Κεντρική Πλατεία της Ραφήνας.
Σκοπός της εκδήλωσης είναι όλοι μικροί και μεγάλοι Ραφινιώτες αλλά και τουρίστες όπου περνούν τις διακοπές στους στην όμορφη Ραφήνα να γνωρίσουν τα δύο αυτά Ολυμπιακά Αθλήματα.
Να δουν από κοντά την Ολυμπιακή Πάλη να γνωρίσουν Ολυμπιονίκες του αθλήματος, να μυηθούν στα μυστικά των πολύπλοκων τεχνικών της Πάλης και γιατί όχι να β΄παλλουν τα παλαιστικά τους μαγιώ και να δοκιμάσδουν τις δυνάμεις τους.

Από την άλλη οι μικρές δεσποινίδες θα έχουν την δυνατότητα να "πιάσουν" τις κορίνες, να ανεμήσουν τις πολύχρωμες κορδέλες, να λικνιστούν με τα στεφάνια χούλα-χουπ, να χορέψουν με τη μουσική και να ρωτήσουν τις Ολυμπιονίκες της Ρυθμικής όλες τις απορίες τους!
Ψυχή όλου αυτού του εγχειρήματος είναι ο κ. Κολλάρος Βασίλης όπου κατάγεται από τη Ραφήνα και ετοιμάζει πυρετωδώς την εκδήλωση και όπως μας δήλωσε ευχαριστεί τον πρόεδρο του Αθλητικού οργανισμού της Ραφήνας για την πλήρη υποστήριξη που του παρέχει για την επιτυχή διοργάνωση. Επίσης να σημειωθεί ότι στην επίδειξη πλήρης η παλαιστική ομάδα του Ομίλου των Μεσσαπίων.

Εώς πάντως αυτή την ώρα συνεχίζεται η προετοιμασία ώστε να βγει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στην αυριανή εκδήλωση. Πάντως τόσο η Φανή Ψαθά όσο και ο Βασίλης Κολλάρος δηλώνουν ευχαριστημένοι με την εικόνα των αθλητών και πιστεύουν ότι όλα είναι έτοιμα για την αυριανή βραδιά. Βέβαια θα πρέπει να σημειωθεί ότι στην προετοιμασία της εκδήλωσης και ειδικότερα στις προπονήσεις βοήθησαν κατά πολύ οι αθλητές Μωυσιάδης Δημήτριος του Άτλαντα Καλλιθέας και ο δανατσίδης Γεώργιος του Φιλαθλητικου.

Ραφήνα 1

blogger templates | Make Money Online