20/2/11

Πάλη-Ρυθμική 2010 βίντεο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η αποκριάτικη εκδήλωση των συλλόγων Πάλης-Ρυθμικής Διρφύων-Μεσσαπίων


Την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου οι Σύλλογοι Πάλης-Ρυθμικής του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων πραγματοποιησαν την αποκριάτικη εκδήλωσή τους στο cafe cinema REX στα Ψαχνά Ευβοίας. Στην αποκριάτικη αυτή εκδήλωση παρευρέθηκαν η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων κα Ανθούλα Κατσίκα- Λαφαζάνη, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Πάλης κος Γιάννης Ταμπουνίδης, ο πρωταθλητής Ελλάδος επί σειρά ετών στα 120 κιλά της Ελληνορωμαϊκής Πάλης κος Αντώνης Βουσουρέλης, τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων, η κα Φανή Ψαθά, ο κος Βασίλης Κολλάρος και πλήθος κόσμου.


Η εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας της Ελευθέρας Πάλης Φανής Ψαθά. η κα Φανή Ψαθά αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους, αναφέρθηκε στο πιλοτικό πρόγραμμα εξετάσεων αξιολόγησης της Ολυμπιακής Πάλης, που εκπονήθηκε από την ίδια την Φανή Ψαθά και γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και σε όλο τον Κόσμο. Συντονίστρια της εκδήλωσης ήταν η ειδική γραμματέας του Συλλόγου Πάλης κα Σούλα Αναστασίου, η οποία ήταν και αυτή που οργάνωσε την εκδήλωση.
Στην εκδήλωση υπήρξαν τέσσερα χορευτικά από την σχολή της κας Βίκυς Μπασούκου, βίντεο σύντομου απολογισμού των συλλόγων Πάλης-Ρυθμικής, η απονομή των αστεριών των επιτυχόντων στις εξετάσεις αξιολόγησης της Ολυμπιακής πάλης , όπου διεξήχθησαν την Δευτέρασ 14 Φεβρουαρίου, βραβεύσεις του Παγκόσμιου Πρωταθλητή κου ΓιάννηΤαμπονίδη, του Πρωταθλητή Ελλάδος κου Βουσουρέλη Αντώνη, τιμηικές βραβεύσεις στην δασκάλα χορού κα Βίκυ Μπασούκου και στην Αντιδήμαρχο Διρφύων-Μεσσαπίων Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Ανθούλα Κατσίκα-Λαφαζάνη. Κατόπιν ακολούθησαν διάφορα παιχνίδια με την κλοούν, που βρισκόταν στην εκδήλωση, διαγωνισμοί χορού και αμφίεσης. Επίσης υπήρχε λαχειοφόρο με πολλά πλούσια δώρα.



blogger templates | Make Money Online