14/12/11

Έγινε η χριστουγεννιάτικη γιορτή των Συλλόγων Πάλης-Ρυθμικής


Εχθές πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή των Συλλόγων Πάλης-Ρυθμικής του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων στις εγκαταστάσεις του συλλόγου. Στην εκδήλωση παρόντες ήταν οι προπονητές των συλλόγων Φανή Ψαθά και Βασίλης Κολλάρος, άτομα των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων αλλά και η Γενική Γραμματέας του Παλαιστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ραφήνας-Πικερμίου. Η εκδήλωση άνοιξε με την κα Φανή Ψαθά, όπου ευχαρίστησε όλους όσους παρευρίσκονταν στην γιορτή και ανακοίνωσε ότι επειδή σε λίγες ημέρες γεννάει στα κοριτσάκια της Ρυθμικής για κάποιο διάστημα θα κάνει μάθημα η καθηγήτρια της Φυσικής Αγωγής κα Μπουζάλα και στους παλαιστές ο Πρωταθλητής Ελλάδος στο άθλημα της Πάλης αλλά κος Λάμπρου. Επίσης τόσο η κα Φανή Ψαθά όσο και ο κος Βασίλης Κολλάρος έκαναν μία ενημέρωση για τις μέχρι τώρα δραστηριότητες των συλλόγων και ευχήθηκαν σε όλους Καλά Χριστούγεννα και πάντα υγεία και αισιοδοξία.
Ακολούθησε χορευτικό πρόγραμμα από τα κοριτσάκια της Ρυθμικής και κατόπιν υπήρξε μπουφές, με γλυκά και όχι μόνο αλλά και αναψυκτικά. 
Οι Σύλλογοι Πάλης-Ρυθμικής εύχονται στην κα Φανή Ψαθά με το καλό να φέρει στον κόσμο το νέο μέλος της οικογενείας και πάντα να έχουν και οι τρεις τους αλλά και όλοι οι συγγενείς και οι φίλοι τους υγεία και ευτυχία. Επίσης ενημερώνουν ότι, όπως αποφασίστηκε εχθές στην γιορτή, τα μαθήματα θα γίνονται μισή ώρα αργότερα. 5:30-6:30, 6:30-7:30 7:30-8:30. Τα μαθήματα θα γίνουν κανονικά τη Δευτέρα και μετά από τις 9 Ιανουαρίου. 

blogger templates | Make Money Online