19/5/11

Ευχαριστίες στην Ψησταριά Κατούνια και την Σούλα Αναστασίου

Οι Παλαιστές από το Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων που μετείχαν στην πρώτη φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος της Ελληνορωμαϊκής Πάλης αλλά και όλοι οι Παλαιστές των Παλαιστικών Συλλόγων του Δήμου ευχαριστούν ιδιαίτερα την ψησταριά Κατούνια και κυρίως την κα Σούλα Αναστασίου, όπου χορήγησε υλικό αλλά και τις στολές των παλαιστών. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η κα Σούλα Αναστασίου είναι Ειδικός Γραμματέας του ΠΟΨ και έχει προσφέρει πάρα πολλά στο Σύλλογο και αξίζει πολλά συγχαρητήρια.

Η Φανή Ψαθά και ο Βασίλης Κολλάρος θα παρευρεθούν στην εκδήλωση έναρξης του Ολυμπιακού κέντρου Άνω Λιοσίων

Την Πέμπτη 19 Μαΐου το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού πραγματοποιεί εκδήλωση για την έναρξη λειτουργίας του Ολυμπιακού κέντρου Άνω Λιοσίων. Συναρμόδιοι φορείς στην εκδήλωση είναι η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, η Γενική Γραμματεία Τουριστικής Αξιοποίησης, η Περιφέρεια Αττικής, ο Δήμος Φυλής, τα Ελληνικά Τουριστικά ακίνητα Α.Ε, η Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Πάλης, η Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο, η Ελληνική Ομοσπονδία Ταε Κβον Ντο, Η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας, η Ελληνική Ομοσπονδία Παγκρατίου Αθλήματος, η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε, η Ελληνική Ομοσπονδία του Σου Κουνγκ Φου, η Ελληνική Φίλαθλος Ερασιτεχνική Ομοσπονδία Ζίου Ζίτσου και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Κικ Μπόξινγκ.
Μεταξύ των προσκεκλημένων θα παρευρίσκονται και οι Ολυμπιονίκες της Πάλης Φανή Ψαθά και Βασίλης Κολλάρος, όπου θα μιλήσουν για το άθλημα της Πάλης από την αρχαιότητα μέχρι τα σημερινά χρόνια, κάνοντας μια σύντομη ιστορική αναδρομή. Επίσης θα μιλήσουν με τα παιδιά, που θα παρευρίσκονται εκεί και θα τους μιλήσουν για το τι προσφέρει το άθλημα της Πάλης.

Η Φανή Ψαθά στην συνέντευξη τύπου στο Ζάππειο 10 Μαΐου

Την Τρίτη 10 Μαΐου και ώρα 12:00 το μεσημέρι ο πρόεδρος της BMW Rudolf Wallich και ο πρόεδρος της Ελληνικής Επιτροπής κος Σπύρος Ι. Καπράλος έδωσαν συνέντευξη τύπου στο Ζάππειο Μέγαρο , ένα χρόνο ακριβώς πριν από την Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου 2012.
Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο, οι δύο πλευρές ανακοίνωσαν και επίσημα τη χορηγική συμφωνία τους, που δεν αποκλείεται να επεκταθεί και πέραν του 2012, αφού η γερμανική εταιρεία συνηθίζει, σύμφωνα με υψηλόβαθμα στελέχη της, να προβαίνει σε μακροχρόνιες συνεργασίες.
Παρόντες στην συνέντευξη τύπου εκτός των άλλων ήταν και η Ολυμπιονίκης της Πάλης Φανή Ψαθά, η οποία μας ανέφερε ότι ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα συμφωνία αυτή. Επίσης μας είπε ότι ακριβώς ένα χρόνο μετά, στις 10 Μαΐου το 2011, θα ξαναγεννηθεί από τις ακτίνες του ηλίου στην Αρχαία Ολυμπία η ελπίδα, η ειρήνη και η ευγενής άμιλλα σε όλον τον πλανήτη.

blogger templates | Make Money Online