20/3/11

14ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 1 - 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

(Γωνία Οδών Γ΄ Σεπτεμβρίου & Αγίου Δημητρίου)

ΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΕΝΩΣΗ ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση Παλεύω και Κάνω φίλους


Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε στον Άτλα Καλλιθέας στην Αίθουσα Πάλης Παράσχος Μπόρας, η ανοιξιάτικη εκδήλωση Παλεύω και Κάνω Φίλους. Στην εκδήλωση πήραν μέρος οι Παλαιστικοί Όμιλοι Διρφύων-Μεσσαπίων (Παλαιστικός Όμιλος Ψαχνών, ΑΓΕ Ψαχνών και ο Αθλητικός Σύλλογος Πολιτικών), ο παλαιστικός Σύλλογος Ραφήνας και Περιχώρων, ο Άτλας Καλλιθέας, Θησέας Περιστερίου και ΑΘΛΕΣΗ Ιλίου.



Διαιτητές των αγώνων ήταν οι κ.κ. Καραμπέλας Γεώργιος, Λιάκος Χρήστος και Μουστακίδης Γεώργιος.

Γιατροί των αγώνων ήταν οι κ.κ. Τσακιρίδης Ιωάννης, Εκπαιδευτής ΕΚΑΒ Πανελλαδικώς, Σταματόπουλος Γεώργιος και Σιδηράς Γεώργιος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Παλης (ΕΟΦΠ) κος Κώστας Θάνος, ο Ολυμπιονίκης της Πάλης και εγγονός του ιδρυτή του Άτλαντα Καλλιθέας Παράσχου Μπόρα Ηρακλής Δεσκουλίδης, η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Παυλίδου Εύα, η πρωταθλήτρια Ευρώπης Καμπανάρη Σοφία και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής και επί σειρά ετών προπονητής Εθνικών ομάδων Γιάννης Ταμπουνίδης.

Επίσης στους αγώνες παρευρισκόταν και πλήθος κόσμου.

Η διοργάνωση των αγώνων άνοιξε με την είσοδο των αθλητών, μετά ακολούθησε η έπαρση της σημαίας και όρκος των αθλητών και κατόπιν άρχισαν επίσημα οι αγώνες. Οι περισσότεροι παρευρισκόμενοι έχουν να πουν ένα μεγάλο μπράβο για όλη την διοργάνωση και επίσης ένα μεγάλο μπράβο στην Φανή Ψαθά και τον Βασίλη Κολλάρο, οι οποίοι ήταν αυτοί που ετοίμασαν την όλη διοργάνωση των αγώνων. Κύριος εκφωνητής των αγώνων ήταν ο Δημοτικός Σύμβουλος Ραφήνας και Πικερμίου και Πρόεδρος του παλαιστικού Συλλόγου Ραφήνας και Περιχώρων κος Παναγιώτης Σπανόπουλος. Στη Γραμματειακή υποστήριξη ήταν η σύζυγος του κου Σπανόπουλου και ταμίας του συλλόγου της Ραφήνας κα Κοπανά-Σπανοπούλου Μαρία.







Μετά το πέρας των αγώνων ακολούθησαν οι απονομές των τιμητικών πλακετών. Η πρώτη τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε στον πρόεδρο της ΕΟΦΠ κο Κώστα Θάνο από τον Γενικό Γραμματέα του Παλαιστικού Ομίλου Ψαχνών κο Γιώργο Πρατζίκο. Ο κος Θάνος πήρε το λόγο και είπε συγχαρητήρια τόσο στην Φανή Ψαθά και το Βασίλη Κολλάρο που διοργάνωσαν με επιτυχία αυτούς τους αγώνες όσο και τους αθλητές της Πάλης που αγωνίστηκαν.Επίσης ανέφερε ότι πρώτη φορά βλέπει επαρχιακούς συλλόγους με τόσα πολλά παιδιά και τα οποία γνωρίζουν πολύ ωραίες τεχνικές. Λόγω της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στους επαρχιακούς συλλόγους αλλά και λόγω γειτνίασης με το Μαραθώνα, όπου διαμένει ο κος Θάνος, αγωνίστηκε και ο γιος του με τον Παλαιστικό Σύλλογο Ραφήνας.







Η επόμενη τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε στον εθνικό προπονητη κο Σωτηριάδη, αλλά επειδή έλειπε λόγω υποχρεώσεων με την εθνική ομάδα την τιμιτική πλακέτα παρέλαβε η αθλητριά του Παυλίδου Εύα

Επίσης τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε στον προπονητή του Άτλα Καλλιθέας κο Καλαϊτζίδη από τον γιατρό Σταματόπουλο Γεώργιο.




Τέλος δόθηκαν αναμνηστικά αλλά και απονεμήθηκαν μετάλλια στους αθλητές και έβγαλαν αναμνιηστικές φωτογραφίες.

Εμείς με τη σειρά μας να πούμε συγχαρητήρια σε όλους του αθλητές της Πάλης που πήραν μέρος, αλλά και στην Φανή Ψαθά και στον Βασίλη Κολλάρο που διοργάνωσαν αυτή την εκδήλωση και η οποία στέφηκε με μεγάλη επιτυχία.


blogger templates | Make Money Online