20/3/11

14ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 1 - 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

(Γωνία Οδών Γ΄ Σεπτεμβρίου & Αγίου Δημητρίου)

ΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΕΝΩΣΗ ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣΟι προετοιμασίες κορυφώνονται για τη διοργάνωση από την Ένωση Γυμναστών Βορείου Ελλάδος του 14ου Διεθνούς Συνεδρίου Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη από 1 έως 3 Απριλίου του 2011. Ο έγκαιρος προγραμματισμός του συνεδρίου μας, που διοργανώνεται σε ετήσια βάση, επιτρέπει και σε μας να προσπαθήσουμε και να πετύχουμε καλύτερο αποτέλεσμα και σε όσους θέλουν να το παρακολουθήσουν να μπορέσουν να προγραμματίσουν με άνεση τη συμμετοχή τους, ενώ σε όσους επιθυμούν να ανακοινώσουν κάποια επιστημονική εργασία, δίνεται ένα μεγάλο χρονικό διάστημα για να προετοιμαστούν και να στείλουν έγκαιρα την εργασία τους μέσα στα χρονικά πλαίσια που έχει καθορίσει η οργανωτική επιτροπή.ΝΕΑ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ

ΜΕΧΡΙ 24 / 3 / 2011.Α. Θεματολογία:

Το συνέδριο θα περιλαμβάνει: Ειδικές εισηγήσεις - Ελεύθερες ανακοινώσεις από όλο το φάσμα της αθλητικής επιστήμης (προφορικές και αναρτημένες) - Στρογγυλές τράπεζες και Εξειδικευμένα Σεμινάρια και workshops. Στους συμμετέχοντες στο συνέδριο θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.Β. ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ: ΣΤΡΟΓΓΥΛΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ:

Στο πρόγραμμα του συνεδρίου έχουν συμπεριληφθεί ήδη οι στρογγυλές τράπεζες με την παρακάτω θεματολογία.1.Η Φυσική Αγωγή από την Προσχολική Αγωγή μέχρι την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Προβλήματα και Προοπτικές.

2.Ο Μαραθώνιος και τα αγωνίσματα των μεγάλων αποστάσεων στην Ελλάδα, μέσα από την οπτική της προπόνησης, του δρομέα κι ενός βιβλίου!

3.Ψυχοκοινωνικά χαρακτηριστικά της χρήσης απαγορευμένων ουσιών στον αθλητισμό.

4.Στρογγυλή τράπεζα με θέματα Αθλητιατρικής σε συνεργασία με την Αθλητιατρική Εταιρεία Ελλάδος η οποία θα περιλαμβάνει τις παρακάτω θεματικές ενότητες: α) Νεότερα δεδομένα στην παθοφυσιολογία του τένοντα. Από την τενοντίτιδα στην τενοντοπάθεια. β) Συντηρητική θεραπεία. Ο ρόλος των φαρμακευτικών σκευασμάτων και των αυξητικών παραγόντων στην αντιμετώπιση της τενοντοπάθειας σε αθλητές. γ) Φυσικοθεραπευτική προσέγγιση και δυσκολίες στην καθημερινή πρακτική. δ) Πότε χειρουργούμε μια τενοντοπάθεια. Χειρουργικές επιλογές.

5.Αθλητικός Τουρισμός και Αθλητική Αναψυχή.

6.Ειδική διάλεξη από τον Eitan Gelber, Physician, Physical Trainer Volleyball Team, University of Stanford, U.S.A. με θέμα: Πως λειτουργούν οι αθλητικές ομάδες του Πανεπιστημίου Stanford (το Πανεπιστήμιο που κέρδισε 182 μετάλλια, 24 από αυτά στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Κίνας) “How Stanford University sports teams work (the University that won 182 medals, 24 of which at the last Olympic Games in China)».Τέλος, στο συνέδριο θα υπάρχουν ενότητες που θα περιλαμβάνουν και τα παρακάτω θέματα της αθλητικής επιστήμης:*Αθλητική Ψυχολογία.

*Οργάνωση & Διοίκηση του Αθλητισμού. Μάρκετινγκ, Μάνατζμεντ.

*Οργάνωση γυμναστηρίου, αθλητικές εγκαταστάσεις & προϊόντα.

*Αθλητική διατροφή. Άσκηση και διατροφή.

*Ιατρική της άθλησης. Άσκηση και υγεία.

*Θέματα Εργοφυσιολογίας, Βιοκινητικής – Βιομηχανικής, Βιοχημείας, Φυσιολογίας και οι πρακτικές τους εφαρμογές.

*Γενικά και ειδικά θέματα προπονητικής ατομικών και ομαδικών αθλημάτων.

*Σύγχρονες τεχνολογίες στη Φυσική Αγωγή και στον αθλητισμό.

*Μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

*Επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων των Τ.Ε.Φ.Α.Α.

*Αθλητική Κοινωνιολογία.

*Μετρήσεις και αξιολόγηση της φυσικής κατάστασης και των αθλητικών επιδόσεων.

*Υποστηρικτικές επιστήμες στον αθλητισμό και τη Φυσική Αγωγή.

*Εξειδικευμένα σεμινάρια.Γ. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ (ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΕΣ):

Θα καλύπτονται τα παρακάτω θέματα της αθλητικής επιστήμης: Προπονησιολογία, Κινητική μάθηση, Κινητική ανάπτυξη, Αθλητιατρική, Αθλητική ψυχολογία, Βιοκινητική - Βιομηχανική, Αθλητική κοινωνιολογία, Αθλητικό δίκαιο, Ειδική αγωγή, Εργοφυσιολογία, Ιστορία Φυσικής Αγωγής, Αθλητισμός για όλους, Φιλοσοφία του Αθλητισμού, Οργάνωση και Διοίκηση του Αθλητισμού, Άθληση και αναψυχή, Βιοχημεία της άσκησης, Αθλητισμός και Διατροφή, Διδακτική και θεωρία της φυσικής αγωγής και του αθλητισμού, Ειδικά θέματα διαφόρων αθλημάτων, Χορός και Λαογραφία, Αθλητική τεχνολογία, Φυσιοθεραπεία, Ντόπινγκ, Μετρήσεις και αξιολόγηση, Αερόμπικ, Στατιστική, Φυσιολογία, Εργομετρία.Δ. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ:

Στα πλαίσια του 14ου Διεθνούς Συνεδρίου θα διεξαχθούν και 5 εξειδικευμένα σεμινάρια:1)Ημερήσιο Σεμινάριο Προπονητικής Βόλεϊ: Το σεμινάριο αποτελεί μέρος μίας υψηλών προδιαγραφών Σειράς Σεμιναρίων (Clinics - Workshops) της Ιταλικής Ένωσης Γυμναστών Πετοσφαίρισης και της Ένωσης Γυμναστών Βορείου Ελλάδος, υπό τον γενικό τίτλο 1η Διεθνής Σειρά Σεμιναρίων για Προπονητές και Γυμναστές Πετοσφαίρισης, με στόχο την επιστημονική και πρακτική κατάρτιση των προπονητών και γυμναστών της Πετοσφαίρισης και θα περιλαμβάνει θεωρητικό και πρακτικό μέρος στο γήπεδο. Το δικαίωμα συμμετοχής στο συγκεκριμένο σεμινάριο για όλους τους μετέχοντες στο 14ο Διεθνές Συνέδριο της Ε.Γ.Β.Ε είναι 12 Ευρώ έως τις 28 / 2 / 2011 και 15 Ευρώ από τις 1 / 3 / 2011. Στους συμμετέχοντες στο σεμινάριο θα δοθεί χωριστή βεβαίωση συμμετοχής. Το Σεμινάριο θα διεξαχθεί το Σάββατο 2 Απριλίου και χώρος διεξαγωγής θα είναι το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο (απέναντι από το Ολυμπιακό Μουσείο). Την ημέρα διεξαγωγής του σεμιναρίου οι εγγραφές θα γίνονται μέχρι την ώρα έναρξης του σεμιναρίου (η οποία θα ανακοινωθεί στο τελικό πρόγραμμα που θα κυκλοφορήσει στο συνέδριο) στη γραμματεία του συνεδρίου στο Ολυμπιακό Μουσείο. Στο σεμινάριο θα διδάξουν και οι Eitan Gelber, Physician, Physical Trainer Volleyball Team, University of Stanford, U.S.A. και Dot. Andrea Celani, President, Italian Association of Volleyball Physical Trainers. Το σεμινάριο αναπτύσσεται σε 5 ενότητες ο τίτλος και η θεματολογία των οποίων αναλύεται παρακάτω:1.Νέα μεθοδολογία φυσικής προετοιμασίας των παικτών Πετοσφαίρισης (μέρος 1ο – Θεωρία). New methodology of physical training for volleyball players.• Κινητική αξιολόγηση Functional movement assessment• Διορθωτικές στρατηγικές για άριστη εκτέλεση Corrective strategies for optimum performance)• Kettle bells, TRX, ελαστικοί επίδεσμοι & χρήση νεωτερισμών Elastic bands & use of innovative• Εργαλεία – (Θεωρία & Πρακτική) Instruments (Theory & Practical))

2.Οδηγίες για εξάσκηση της δύναμης των νεαρών αθλητών Πετοσφαίρισης. Strength training guidelines for young volleyball players.• Οι προσπάθειες αύξησης της δύναμης των νεαρών αθλητών The efforts of development of strength in young athletes• Προβλήματα και εμπόδια της εξάσκησης της δύναμης στην αναπτυξιακή ηλικία Problems and objections to strength training in developmental age• Χαρακτηριστικά της μεθοδολογίας ανάπτυξης της δύναμης κατά την αναπτυξιακή περίοδο στην Πετοσφαίριση Characteristics of the methodology for strength development during the developmental period in volleyball• Προφίλ των νεαρών Ελλήνων παικτών Πετοσφαίρισης Profile of young Greek volleyball players

3.Αποτελεσματικές πρακτικές για νεαρούς αθλητές Πετοσφαίρισης. Effective practice in volleyball youth athletes• Ο ρόλος και οι δεξιότητες του προπονητή σε κάθε στάδιο μάθησης The role and the skills of coach in every stage of learning• Ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη των πρακτικών (οργανώνοντας τις ασκήσεις) The planning and development of practice (organizing the drills)• Εφαρμογή των βασικών αρχών της κινητικής μάθησης στο περιβάλλον άσκησης Applications of motor learning fundamentals in practice environment• Τα ειδικά χαρακτηριστικά της Πετοσφαίρισης και η εσκεμμένη άσκηση για αύξηση των ικανοτήτων πρόβλεψης και λήψης απόφασης The special characteristics of volleyball game and the deliberate practice for improvement anticipation and decision making abilities• Ψυχολογικές δεξιότητες που ενισχύουν την απόδοση των αθλητών Psychological skills which support athletes’ improvement

4.Σημεία αναφοράς για την προπόνηση των αθλητών Πετοσφαίρισης. Points of reference for training of volleyball players• Ετήσιος, μηνιαίος και ημερήσιος προπονητικός προγραμματισμός για ομάδες και παίκτες (Ανδρών και Γυναικών) όλων των κατηγοριών The annual, monthly and daily organization of training for volleyball of elite, medium and young teams and players. (Both male and female)• Πρωτόκολλα αποφυγής τραυματισμών Protocols for the prevention of injuries

5.Νέα μεθοδολογία φυσικής προετοιμασίας των παικτών Πετοσφαίρισης (μέρος 2ο – Πρακτική). New methodology of physical training for volleyball players (2nd Part – Practice)• Κινητική αξιολόγηση Functional movement assessment• Διορθωτικές στρατηγικές για άριστη εκτέλεση Corrective strategies for optimum performance• Kettle bells, TRX, ελαστικοί επίδεσμοι & χρήση νεωτερισμών (Θεωρία & Πρακτική) Elastic bands & use of innovative2) Ημερήσιο Σεμινάριο Προπονητικής Στίβου: Το σεμινάριο θα περιλαμβάνει θεωρητικό και πρακτικό μέρος στο γήπεδο. Το δικαίωμα συμμετοχής στο συγκεκριμένο σεμινάριο για όλους τους μετέχοντες στο 14ο Διεθνές Συνέδριο της Ε.Γ.Β.Ε είναι 12€ έως τις 28/2/2011 και 15€ από τις 1/3/2011. Στους συμμετέχοντες στο σεμινάριο θα δοθεί χωριστή βεβαίωση συμμετοχής. Το Σεμινάριο θα διεξαχθεί την Κυριακή 3 Απριλίου και χώρος διεξαγωγής θα είναι το Ολυμπιακό Μουσείο. Την ημέρα διεξαγωγής του σεμιναρίου οι εγγραφές θα γίνονται μέχρι την ώρα έναρξης του σεμιναρίου (η οποία θα ανακοινωθεί στο τελικό πρόγραμμα που θα κυκλοφορήσει στο συνέδριο) στη γραμματεία του συνεδρίου στο Ολυμπιακό Μουσείο. Υπό τον γενικό τίτλο «Μεθοδολογία εκμάθησης των βασικών αγωνισμάτων του στίβου» στο σεμινάριο συμπεριλαμβάνονται οι ακόλουθες θεματικές ενότητες:1.Θεωρητική προσέγγιση (βασικές αρχές και υποδείξεις στη μεθοδολογία, στάδια εκμάθησης) και παρουσίαση σε DVD ασκήσεων για μεθοδική διδασκαλία παιδιών 10 - 14 χρόνων ανά κατηγορία αγωνισμάτων (δρόμοι, ρίψεις, άλματα).

2.Πρακτική – βιωματική εξάσκηση των συμμετεχόντων στο σεμινάριο και συμμετοχή στο πρόγραμμα kids athletics (Καυτανζόγλειο Στάδιο).3) Ημερήσιο Σεμινάριο Προπονητικής Τένις: Το σεμινάριο θα περιλαμβάνει θεωρητικό και πρακτικό μέρος στο γήπεδο. Το δικαίωμα συμμετοχής στο συγκεκριμένο σεμινάριο για όλους τους μετέχοντες στο 14ο Διεθνές Συνέδριο της Ε.Γ.Β.Ε είναι 12€ έως τις 28/2/2011 και 15€ από τις 1/3/2011. Στους συμμετέχοντες στο σεμινάριο θα δοθεί χωριστή βεβαίωση συμμετοχής. Το Σεμινάριο θα διεξαχθεί το Σάββατο 2 Απριλίου και χώρος διεξαγωγής θα είναι το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο (απέναντι από το Ολυμπιακό Μουσείο). Την ημέρα διεξαγωγής του σεμιναρίου οι εγγραφές θα γίνονται μέχρι την ώρα έναρξης του σεμιναρίου (η οποία θα ανακοινωθεί στο τελικό πρόγραμμα που θα κυκλοφορήσει στο συνέδριο) στη γραμματεία του συνεδρίου στο Ολυμπιακό Μουσείο. Στο σεμινάριο συμπεριλαμβάνονται οι ακόλουθες θεματικές ενότητες:1.Σύγχρονες αντιλήψεις και προσεγγίσεις του τένις σε αρχικό στάδιο.

2.Τένις στην παιδική ηλικία. Μέθοδοι διδασκαλίας.

3.PLAY & STAY, SERVE RALLY SCORE. Αναπτυξιακό πρόγραμμα Ι.Τ.F.,

4.Τένις στο δημοτικό σχολείο. Οργάνωση μαθήματος - διδασκαλίας στην αυλή του σχολείου.4) Σεμινάριο Προπονητικής στην Κολύμβηση: Το σεμινάριο θα περιλαμβάνει θεωρητικό και πρακτικό μέρος στην πισίνα (στο πρακτικό μέρος θα μπορούν να συμμετάσχουν και όσοι παρακολουθήσουν το σεμινάριο εφόσον το επιθυμούν). Το δικαίωμα συμμετοχής στο συγκεκριμένο σεμινάριο για όλους τους μετέχοντες στο 14ο Διεθνές Συνέδριο της Ε.Γ.Β.Ε είναι 12€ έως τις 28/2/2011 και 15€ από τις 1/3/2011. Στους συμμετέχοντες στο σεμινάριο θα δοθεί χωριστή βεβαίωση συμμετοχής. Το Σεμινάριο θα διεξαχθεί το Σάββατο 2 Απριλίου και χώρος διεξαγωγής θα είναι το Εθνικό Κολυμβητήριο (κοντά στο Ολυμπιακό Μουσείο). Την ημέρα διεξαγωγής του σεμιναρίου οι εγγραφές θα γίνονται μέχρι την ώρα έναρξης του σεμιναρίου (η οποία θα ανακοινωθεί στο τελικό πρόγραμμα που θα κυκλοφορήσει στο συνέδριο) στη γραμματεία του συνεδρίου στο Ολυμπιακό Μουσείο.5) Σεμινάριο Διδακτικής και Μεθοδολογίας της Φυσικής Αγωγής στην Εκπαίδευση: Το σεμινάριο θα περιλαμβάνει θεωρητικό και πρακτικό μέρος. Η παρακολούθηση του συγκεκριμένου σεμιναρίου για όλους τους μετέχοντες στο 14ο Διεθνές Συνέδριο της Ε.Γ.Β.Ε είναι δωρεάν. Στους συμμετέχοντες στο σεμινάριο θα δοθεί χωριστή Βεβαίωση συμμετοχής. Το Σεμινάριο θα διεξαχθεί την Παρασκευή 1 Απριλίου και χώρος διεξαγωγής θα είναι το Ολυμπιακό Μουσείο. Την ημέρα διεξαγωγής του σεμιναρίου οι εγγραφές θα γίνονται μέχρι την ώρα έναρξης του σεμιναρίου (η οποία θα ανακοινωθεί στο τελικό πρόγραμμα που θα κυκλοφορήσει στο συνέδριο) στη γραμματεία του συνεδρίου στο Ολυμπιακό Μουσείο.Για όλα τα σεμινάρια θα υπάρχουν ειδικά δελτία συμμετοχής στο γραφείο της Ε.Γ.Β.Ε. και στη γραμματεία του συνεδρίου κατά τις ημέρες διεξαγωγής του. Η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής από όσους θελήσουν να τα παρακολουθήσουν, θα μας διευκολύνει στην καλύτερη οργάνωσή τους.Ε. Συμμετέχοντες στο Συνέδριο:

Στο επιστημονικό πρόγραμμα του Συνεδρίου θα συμμετέχουν προσκεκλημένοι ειδικοί επιστήμονες της Φυσικής Αγωγής και του Αθλητισμού, αθλητίατροι, αθλητικοί ψυχολόγοι, αθλητικοί μάνατζερς, προπονητές, κλπ. Κορυφαίες αθλητικές προσωπικότητες θα κληθούν να συμμετάσχουν τόσο στο επιστημονικό μέρος, όσο και στις υπόλοιπες εκδηλώσεις του συνεδρίου. Επίσημες γλώσσες του συνεδρίου είναι τα Ελληνικά και τα Αγγλικά και θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία.ΣΤ. ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ 14ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ:1) Η ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ.Η Οργανωτική Επιτροπή του 14ου Διεθνούς Συνεδρίου Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με διεθνή συμμετοχή, μετά την επιτυχημένη εφαρμογή στο 10ο, 11ο, 12ο και 13ο Συνέδριο της ειδικής ενότητας για ξενόγλωσσες επιστημονικές ανακοινώσεις και προκειμένου να:α) ανταποκριθεί στο χαρακτήρα του Συνεδρίου,β) προσελκύσει συμμετοχές επιστημόνων από το εξωτερικό, οι οποίοι θα επιθυμούσαν να ανακοινώσουν το ερευνητικό τους έργο χωρίς η γλώσσα να αποτελεί φραγμό καιγ) να διευκολύνει τους συναδέλφους μας από το εσωτερικό, οι οποίοι θα επιθυμούσαν η ανακοίνωσή τους στο Συνέδριο να αποτελέσει διαπιστευτήριο για διεθνή εξέλιξη και πορεία, καθιέρωσε πλέον την ειδική ενότητα στον Τομέα των Επιστημονικών Ανακοινώσεων για ξενόγλωσσες παρουσιάσεις εργασιών. Προϋποθέσεις - αναγκαίες συνθήκες:§ Επίσημη ξένη γλώσσα της ενότητας είναι η αγγλική.§ Οι ξενόγλωσσες ανακοινώσεις θα γίνονται σε αυτή (υποβολή περίληψης, στοιχεία ερευνητού/-ών κοκ).§ Η παρουσίαση (προφορικό κομμάτι και διαφάνειες) θα γίνουν στην αγγλική, όπως και η συζήτηση με το ακροατήριο (και ο συντονισμός της ενότητας).§ Όλες οι ανακοινώσεις (ασχέτως επιστημονικού πεδίου) θα γίνουν στην ίδια ενότητα, έως ότου ο αριθμός τους επιτρέπει την περαιτέρω κατηγοριοποίησή τους και δημιουργία περισσοτέρων της μίας ξενόγλωσσων ενοτήτων.§ Στο έντυπο των περιλήψεων των επιστημονικών ανακοινώσεων του συνεδρίου θα υπάρχει ειδικό τμήμα, όπου θα συμπεριλαμβάνονται όλες οι ξενόγλωσσες ανακοινώσεις.§ Αντίστοιχα ισχύουν και για τις αναρτημένες ανακοινώσεις (posters).§ Η παρεχόμενη από την ΕΓΒΕ βεβαίωση παρουσίασης της επιστημονικής εργασίας θα είναι γραμμένη στην αγγλική.2) ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ (FULL PAPER).Στο 14ο Συνέδριο θα υπάρξει η δυνατότητα να υποβληθούν και ολόκληρες εργασίες (full paper), οι οποίες εφόσον κριθούν και γίνουν δεκτές από την Επιστημονική Επιτροπή και καταβάλουν το δικαίωμα συμμετοχής, θα δημοσιευθούν ολόκληρες στο έντυπο των περιλήψεων των εργασιών του 14ου Συνεδρίου. Η παρουσίαση όσων εργασιών αυτού του τύπου εγκριθούν θα γίνει είτε σε ειδική ενότητα, είτε στην αντίστοιχη θεματική ενότητα που θα παρουσιαστούν και οι υπόλοιπες εργασίες, θα έχουν δε μέγιστη διάρκεια παρουσίασης τα 20 λεπτά. Το ποσό συμμετοχής για κάθε τέτοια εργασία είναι 100 Ευρώ. Οι οδηγίες και οι προϋποθέσεις υποβολής εργασίας είναι ίδιες με αυτές του επιστημονικού περιοδικού της Ε.Γ.Β.Ε. και υπάρχουν αναλυτικά στο site της Ε.Γ.Β.Ε. στη διεύθυνση www.egve.gr και σε γενικές γραμμές οι συγγραφείς πρέπει να γνωρίζουν ότι θα πρέπει να ακολουθήσουν τις προδιαγραφές που καθορίζονται από το APA 4 και μεταγενέστερα. Οι εργασίες δεν θα πρέπει να υπερβαίνουν τις 8 δακτυλογραφημένες σελίδες (μονό διάστημα, 10 cpi, Arial). Οι εργασίες θα υποβάλλονται στη γραμματεία της Ε.Γ.Β.Ε. όπως και όλες οι υπόλοιπες για το συνέδριο και θα πρέπει απαραιτήτως εφόσον δεν υποβληθούν μέσω διαδικτύου, να συνοδεύονται από δισκέτα ή cd.3) ΧΩΡΙΣΤΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ.Στα πλαίσια της ποιοτικής αναβάθμισης του συνεδρίου η επιστημονική και η οργανωτική επιτροπή αποφάσισαν όλες οι ερευνητικές εργασίες να συμπεριληφθούν και να παρουσιαστούν σε ξεχωριστές ενότητες στις οποίες θα περιλαμβάνονται μόνο ερευνητικές εργασίες, πράγμα το οποίο θα ισχύσει και για το έντυπο των περιλήψεων των επιστημονικών ανακοινώσεων, ενώ και στη βεβαίωση που θα χορηγεί η οργανωτική επιτροπή ως αποδεικτικό παρουσίασης της επιστημονικής εργασίας θα υπάρχει σχετική αναφορά.4) ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ POSTER.Η καλύτερη αναρτημένη ανακοίνωση (poster) θα αναδειχθεί από τη μικτή επιτροπή από μέλη της επιστημονικής και της οργανωτικής επιτροπής, στην οποία γίνεται και η παρουσίαση των poster. Στο καλύτερο poster θα απονεμηθεί ειδικό δίπλωμα για τη βράβευση και στον πρώτο συγγραφέα της ανακοίνωσης θα δοθούν 2 χρόνια δωρεάν συνδρομές για το επιστημονικό περιοδικό της Ε.Γ.Β.Ε. «Φυσική Αγωγή & Αθλητισμός».Ζ. ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΔΡΟΥΣΌλοι οι σύνεδροι που θα συμμετάσχουν στο 14ο Διεθνές Συνέδριο θα δικαιούνται δωρεάν είσοδο στις εκθέσεις του Ολυμπιακού Μουσείου, μόνο με την επίδειξη της κάρτας συνέδρου. Η δωρεάν είσοδος αφορά την Παρασκευή 1 / 4 / 2011 από τις 14:00 έως τις 17:00, το Σάββατο 2 / 4 / 2011 από τις 10:00 έως τις 14:00 και την Κυριακή 3 / 4 / 2011 από τις 10:00 έως τις 14:00Η. ΔΙΑΜΟΝΗ:

Έξι εξαιρετικές προτάσεις για τη διαμονή όσων συνέδρων έλθουν στη Θεσσαλονίκη για την παρακολούθηση του συνεδρίου της ΕΓΒΕ αλλά και για τους συνοδούς τους έχει επεξεργαστεί η ΕΓΒΕ. Πατήστε ΕΔΩ για να τις δείτεΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ:

Ε.Γ.Β.Ε., Προξένου Κορομηλά 51, Τ.Κ. 54622, Θεσσαλονίκη

Τηλ. και Φαξ: 2310 / 282512 - Διεύθυνση internet, www.egve.gr

0 Comments:

blogger templates | Make Money Online