16/2/10

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΙΖΑ ΣΤΟΝΣΥΛΛΟΓΟ ΠΑΛΗ-ΡΥΘΜΙΚΗ ΣΤΑ ΨΑΧΝΑ


Την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010 επισκέφθηκε τον σύλλογο Πάλη-Ρυθμική στα Ψαχνά η αθλήτρια Ρυθμικής Γυμναστικής Αγγελική Σχίζα. Η Αγγελική είναι κόρη της Αμαλίας και του Νικολάου Σχίζα όπου έχουν το γνωστό Αρτοποιείο στα Ψαχνά Ευβοίας. Η Αγγελική γεννήθηκε στις 25 Ιανουαρίου το 2001 και είναι 9 χρονών. Η Αγγελική είναι η μικρότερη της οικογενείας Σχίζα. Έχει ένα μεγαλύτερο αδελφό τον Ιωάννη, ο οποίος είναι αθλητής της Πάλης και έχει ως προπονητές τον Βασίλειο Κολλάρο και την Φανή Ψαθά.
Η Αγγελική προπονείται στο Γ.Σ. Ρυθμικής γυμναστικής «Αρετή» που βρίσκεται στην Χαλκίδα. Τα αγαπημένα της όργανα είναι το σχοινάκι, η μπάλα και οι κορίνες. Όταν μεγαλώσει θα ήθελε να γίνει και η ίδια προπονήτρια της Ρυθμικής Γυμναστικής στην περιοχή των Ψαχνών.
Η μικρή αθλήτρια κατά την επίσκεψή της στον σύλλογο Πάλη-Ρυθμική μετείχε στην προπόνηση των κοριτσιών της ρυθμικής και παρουσίασε δύο προγράμματα στις μικρές αθλήτριες του συλλόγου ένα με στεφάνι και ένα με μπάλα.

Ευχόμαστε στην μικρή Αγγελική να εισέλθει σύντομα στην εθνική ομάδα και να μας κάνει περήφανους χαρίζοντάς μας διακρίσεις και μετάλλια. Ακόμη να ευχηθούμε καλή πρόοδο, υγεία και το όνειρό της να γίνει πραγματικότητα.

blogger templates | Make Money Online