20/3/14

4 μετάλλια απ’ τους παλαιστές της Ραφήνας-Πικερμίου

Παλαιστικός Σύλλογος Ραφήνας Πικερμίου: Ο Σύλλογος που ανέβασε τη Ραφήνα στα ύψη!

Την Κυριακή 16 Μαρτίου και οι τέσσερις παλαιστές που συμμετείχαν στη Β' Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ελευθέρας Πάλης στο Κλειστό Γυμναστήριο της Δροσούπολης ανέβηκαν στα σκαλιά του βάθρου! Έφεραν στη Ραφήνα 4 μετάλλια, ένα αργυρό που κατέκτησε ο Παναγιώτης Καφίρης και τρία χάλκινα για τον Γκρίφιζα Δημήτρη, τον Καφίρη Δημήτρη και τον Μπενάκη Γαρόπουλο Γεράσιμο.

Οι παλαιστές της πόλης μας πάλεψαν με ψυχή και με όλες τους τις δυνάμεις για να καταφέρουν το ακατόρθωτο να είναι στην 'αφρόκρεμα' της ελληνικής Πάλης.

Άλλωστε  αυτός είναι και ο στόχος του Ραφηνιώτη Παγκόσμιου Πρωταθλητή Πάλης Βασίλη Κολλάρου να δώσει στα παιδιά τα φώτα και τις δυνάμεις να παλεύουν πάντα με αρχές και ήθος σε όλες τις παλαίστρες της ζωής τους.

Οι πρόσφατες επιτυχίες ήρθαν να προστεθούν στις Πανελλήνιες Νίκες των αθλητών του συλλόγου από την πρώτη χρονιά της λειτουργίας του. Τα πανελλήνια μετάλλια σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες διαδέχονται το ένα το άλλο.

Πρέπει αυτοί οι αθλητές να έχουν και τεράστια ψυχή, αρκεί να δει κανείς τις συνθήκες που προπονούνται! Καθημερινά γυμνάζονται κυριολεκτικά στα 'υπόγεια' - χωρίς να είναι αχάριστοι για την παραχώρηση του χώρου από το Δήμο - αλλά η προσφορά τους σε σχέση με τα αποτελέσματα και τις διακρίσεις είναι δυσανάλογη.                            

Προπονούνται σε μικρό χώρο χωρίς τον απαιτούμενο εξαερισμό, χωρίς να έχουν καν παλαίστρα, με τη στήριξη μόνο των γονιών τους και των προπονητών τους, που για τα παιδιά γίνονται καθαριστές, μεταφορείς, οργανωτές εκδηλώσεων!

Προπονητές όπως ο Βασίλης Κολλάρος και η Φανή Ψαθά που προσφέρουν απλόχερα τις υπηρεσίες τους, απλοί εργάτες της Πάλης, ανέβασαν τον 'πήχη' για όλα τα σωματεία της Ραφήνας από την ημέρα της ίδρυσης του συλλόγου.

Και μπορεί να είναι αυτή η ίδρυση μόλις το 2009, αλλά έχουν γίνει τόσα  στη Ραφήνα και στο Πικέρμι που έδωσαν τον αέρα της αλλαγής και της ανόδου στα αθλητικο-πολιτιστικά δρώμενα!

Προπονητές που 'αγκάλιασαν' όλα τα παιδιά κάθε κοινωνικής και οικονομικής διαστρωμάτωσης, γιατί ο αθλητισμός στον Παλαιστικό είναι για όλους,  ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες μέρες της κρίσης.

Ιδιαίτερα συγκινημένος και ο Πρόεδρος του Συλλόγου κος Θεόδωρος Κολλάρος συγχαίρει τους μικρούς - μεγάλους παλαιστές και εύχεται να τους δούμε και Ολυμπιονίκες στο δικό τους γυμναστήριο!

Δεν αξίζουν αυτά τα παιδιά, τα παιδιά μας αλλά και όλοι μας ένα προπονητήριο αντάξιο των επιτυχιών τους, των απαιτήσεων και των αναγκών μας;

Δεν πρέπει να μεριμνήσουν οι ιθύνοντες - εκλεγμένοι και υποψήφιοι- για τη δημιουργία ενός αξιοπρεπούς προπονητηρίου Πάλης &  Ρυθμικής με ποιοτικές παροχές στη πόλη μας;

Δεν αξίζει μια προσπάθεια να 'στεγάσουμε' τα όνειρα από τα 300 παιδιά που γυμνάζονται καθημερινά, μοχθούν και αγωνίζονται για την ιδέα του αθλητισμού;

Ευχαριστούμε και σας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να ανεβάζουμε την Ραφήνα και το Πικέρμι στα ύψη!
 

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

ΤΟ Δ.Σ. του Συλλόγου


Ξεχωριστές λαβές αγάπης από τον Παλαιστικό Σύλλογο Ραφήνας Πικερμίου!

Μοιραζόμαστε εμπειρίες γύρω από την πάλη, τη ρυθμική αγωνιστική και τη γενική γυμναστική.

Η Πρόεδρος κα Έφη Προκοπάκη από την Εστία και η Ολυμπιονίκης Πάλης Φανή Ψαθά από τον Παλαιστικό Σύλλογο Ραφήνας - Πικερμίου σας προσκαλούν στην Εκδήλωση με τίτλο "Ξεχωριστές λαβές αγάπης!"

την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

στο Κλειστό Γυμναστήριο Ραφήνας


blogger templates | Make Money Online