21/5/10

Breakfast Festival 2010

Το Breakfast Festival για τρία συνεχή χρόνια, αποτέλεσε τη μοναδική ανοικτή ενημερωτική και ψυχαγωγική εκδήλωση για το κοινό, με θέμα την ανάδειξη της διατροφικής αξίας του πρωινού στη ζωή μας.

Η σημαντική αυτή διοργάνωση, που για τρία συναπτά έτη τελεί υπό την αιγίδα του ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ και του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων-Τεχνολόγων Διατροφής, έχει ως στόχο να φέρει τους Αθηναίους και τις Αθηναίες σε επαφή με επιστήμονες διαιτολόγους - διατροφολόγους και να τους παροτρύνει να υιοθετήσουν σωστές διατροφικές συνήθειες, αρχής γενομένης από το πρώτο και σημαντικότερο γεύμα της ημέρας.

Μετά την τεράστια αποδοχή που είχαν το 1ο , 2ο & 3ο BREAKFAST FESTIVAL και τη συμμετοχή συνολικά 90.000 Αθηναίων που το επισκέφθηκαν, είναι μονόδρομος για εμάς η συνέχιση της ενημέρωσης της ελληνικής οικογένειας για θέματα διατροφής και υγείας.

Θέλοντας να φανούμε συνεπείς στους καταναλωτές για ακόμη μια χρονιά, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι το 4ο BREAKFAST FESTIVAL έχει προγραμματιστεί να λάβει χώρα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του μετρό Συντάγματος στις 29 & 30 Μαΐου 2010. Μετά από καθολικό αίτημα, αυτή τη φορά θα προστεθεί στις παράλληλες εκδηλώσεις του Breakfast Festival και αίθουσα ομιλιών για το κοινό (για πρώτη φορά ανοικτές στο κοινό), με ενημερωτικές ομιλίες για θέματα διατροφής.

blogger templates | Make Money Online