29/6/10

Εκδήλωση Πάλης-Ρυθμικής

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων Μεσσάπια 2010 η Αθλητική Γυμναστική Ένωση (Ρυθμική) και ο Παλαιστικός σύλλογος Μεσσαπίων σας προσκαλούν σε μία ξεχωριστή βραδιά την Κυριακή 4 Ιουλίου και ώρα 20:45 στην Κεντρική Πλατεία Ψαχνών. Στην εκδήλωση θα παρευρίσκονται Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιοι Πρωταθλητές οι οποίοι θα βραδευθούν από τον Παλαιστικό Σύλλογο Μεσσαπίων

Έκθεση Φωτογραφίας Ελληνορωμαϊκής Πάλης

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων Μεσσάπια 2010 θα πραγματοποιηθοεί έκθεση φωτογραφίας με θέμα η ελληνορωμαϊκή Πάλη στη Μεσσαπίααπό 5-10 ιολίου 8-11 το βράδυ στο πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου που βρίσκεται στην Κεντρική Πλατεία των Ψαχνών.

Φεστιβάλ Πάλης στη Ραφήνα

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΡΑΦΗΝΑΣ 27-06-2010
ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟΙ ΑΓΩΝΕΣ, ΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΑΣ ΡΑΦΗΝΑΣ.
ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ: 1. ΘΕΣΗ Π.Ο.ΨΑΧΝΩΝ 2η ΘΕΣΗ Δ.Α.Σ. ΡΑΦΗΝΑΣ 3η ΘΕΣΗ Α.Σ. ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ
ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΩΝ 3 ΚΑΙ 5 ΕΤΏΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΖΗΛΕΨΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥς ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΡΜΟ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ, ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ! ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΜΕ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΑΓΑΠΗ!

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ!

Καλό καλοκαίρι από τη Ρυθμική Ψαχνών

Την Παρασκευή 25 Ιουνίου ο σύλλογος Ρυθμικής της περιοχής των Ψαχνών πραγματοποίησε την τελευταία του προπόνηση για φέτος. Το Δ.Σ. του συλλόγου εύχεται σε όλα τα παιδιά Καλό Καλοκαίρι και καλή ξεκούραση. οι προπονήσεις της Ρυθμικής θα αρχίσουν τον Σεπτέμβριο και οι εγγραφές από 30 Αυγούστου 7-9 το βράδυ.





blogger templates | Make Money Online