15/2/12

Επιτυχής η εκδήλωση κοπή πίτας και το αποκριάτικο πάρτι για τον Παλαιστικό Πολιτιστικό Σύλλογο Ραφήνας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Παλαιστικού συλλόγου της Ραφήνας των τμημάτων της Πάλης και της Ρυθμικής, την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012 το απόγευμα στο Δημοτικό εντευκτήριο στη Διασταύρωση. 

Ο πάτερ Γεώργιος ευλόγησε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα και ευχήθηκε καλή και ευλογημένη χρονιά για όλους και στη συνέχεια ο αντιδήμαρχος Ραφήνας κος Βλαχάκης έκοψε την Πίτα και μετέφερε τις ευχές του Δημάρχου Ραφήνας ο οποίος δεν μπόρεσε να παρευρεθεί καθώς μια ίωση τον ταλαιπωρεί εδώ και κάποιες μέρες. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι: κος Αυγερινός Α. περιφερειακός σύμβουλος και πρώην αντινομάρχης, κος Κουζής, κος Μαγκαφώσης Ι. , κος Σπανόπουλος Π. (Πρόεδρος του συλλόγου) δημοτικοί σύμβουλοι Ραφήνας –Πικερμίου και ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Ραφήνας – Πικερμίου κος Μπατάλης Π. 

Τα παιδιά του συλλόγου χόρεψαν, διασκέδασαν μαζί και οι γονείς τους καθώς η εκδήλωση ήταν τριπλού χαρακτήρα κοπή πίτας-αποκριάτικο πάρτυ και εορτασμός της ημέρας των ερωτευμένων για τους μεγάλους. 

Το Δ.Σ. του συλλόγου και οι προπονητές του συλλόγου Βασίλειος Κολλάρος και Φανή Ψαθά ευχαριστούν το Δήμο Ραφήνας Πικερμίου για την παραχώρηση της αίθουσας του εντευκτηρίου και εύχονται Καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους, Καλές Απόκριες με υγεία και δεσμεύονται να είναι πάντα κοντά στα παιδιά της Ραφήνας και των Περιχώρων με αγάπη βοηθώντας τα να ακολουθήσουν το δρόμο του αθλητισμού και της υγιούς άμιλλας. 



Ευχαριστούν επίσης τους γονείς και τους αθλητές που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση (200 άτομα) και αυτούς που δεν μπόρεσαν να έρθουν – καθώς η εκδήλωση έγινε καθημερινή και είχαν άλλες υποχρεώσεις και ο καιρός δεν βοήθησε! 


blogger templates | Make Money Online