26/3/12

Συμμετοχή του Παλαιστικού Συλλόγου Ραφήνας στον εορτασμό της 25ης Μαρτίου

Την Κυριακή στην παρέλαση της Ραφήνας για την εθνική μας επέτειο οι αθλητές και οι αθλήτριες του Παλαιστικού Ραφήνας «άφησαν» τις καλύτερες εντυπώσεις και καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο που παρακολούθησε την παρέλαση.

Προηγήθηκε το τμήμα της Πάλης του συλλόγου με του παλαιστές αλλά και τις παλαίστριες – τα κορίτσια που ασχολούνται με την Πάλη στη Ραφήνα – και ακολούθησαν οι χαριτωμένες αθλήτριες της ρυθμικής, όλοι με τις γαλανόλευκες αθλητικές τους ενδυμασίες. Οι μικρές αθλήτριες τις ρυθμικής έκλεψαν την παράσταση όπως και κάθε χρόνο με το νάζι τους κουνώντας τα ελληνικά σημαιάκια που κρατούσαν στα χέρια τους!

Τα τμήματα συνόδευσαν και παρέλασαν μαζί τους οι προπονητές του συλλόγου κος Βασίλειος Κολλάρος , κα Φανή Ψαθά και κα Όλγα Νοβίκοβα. Ιδιαίτερη στιγμή η μικρή κόρη των προπονητών Κολλάρου και Ψαθά μόλις 3 μηνών που παρέλασε και αυτή στο καροτσάκι της!






"Δρόμος Θυσίας" 7 Απριλίου στα Ψαχνά

Το Σάββατο 7 Απριλίου και ώρα 17:00 θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο "Δρόμος Θυσίας" στην περιοχή των Ψαχνών  ακολουθώντας τη διαδρομή του αγωνιστή του 1821 Αγγελή Γοβιού από το σημείο που λαβώθηκε μέχρι το σημείο που άφησε την τελευταία του πνοή. Εκκίνηση του αγώνα θα είναι η περιοχή "Κουλουριάδα" (στο δρόμο προς Τριάδα απέναντι από τον "Καρβούνη"). Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φορούν ελαφριά ρούχα, αθλητικά παπούτσια και καπέλο. Ο τερματισμός του αγώνα θα γίνει για τα παιδιά αλλά και για μαμάδες με καροτσάκια και γι ηλικιωμένους στην Κεντρική Πλατεία, ενώ για τους υπόλοιπους στου "Πανού τη Στέρνα".
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι, όπως και πέρυσι, θα μοιραστούν αναμνηστικά σε όλους όσους συμμετέχουν στον "Δρόμο Θυσίας". 
Ο Συγκεκριμένος Δρόμος γίνεται από τον Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων, όπου για την διοργάνωση του βοηθούν και οι Σύλλογοι της Πάλης-Ρυθμικής του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων.
Για περισσότερες πληροφορίες  μπορείτε να επικοινωνήσετε με:

ΦΑΝΗ ΨΑΘΑ 6974410136
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΛΛΑΡΟΣ 6942070581 

Καλό θα ήταν να παραβρεθούμε όλοι σε αυτό τον "Δρόμο" για να τιμήσουμε όλοι μαζί τον Αγγελή Γοβιό, που έδωσε την ζωή του για να είμαστε εμείς σήμερα ελεύθεροι.

blogger templates | Make Money Online