3/9/13

Άριστες Αθλήτριες-Άριστες Μαθήτριες

ΠΑΛΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ
ΑΡΙΣΤΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ – ΑΡΙΣΤΕΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ
           
Ο Πρόεδρος Θεόδωρος Κολλάρος, το Δ.Σ., οι προπονητές και οι συναθλητές συγχαίρουν θερμά τις πρωταθλήτριές μας τα 'χρυσά κορίτσια' Μπασαντή Μυρτώ και Βραχνού Μαρία για την επιτυχία τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις και την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.
Η Μαρία πέρασε στο Πολυτεχνείο στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας στο τμήμα Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών πόρων και η Μυρτώ  στο  Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθήνας  στο τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής.
Παράδειγμα προς μίμηση οι αθλήτριες της Πάλης του Συλλόγου της Ραφήνας κατάφεραν να είναι και άριστες μαθήτριες και άριστες αθλήτριες αφού μας έχουν κάνει ήδη υπερήφανους. Η Μαρία Βραχνού μέλος της εθνικής ομάδας της χώρας μας τρεις φορές Πανελληνιονίκης στην κατηγορία των 49 κιλών, ασημένιο μετάλλιο στο διεθνές τουρνουά «Palaistra» και η Μυρτώ Μπασαντή Πανελληνιονίκης στην κατηγορία των 59 κιλών, μέλος της προ-εθνικής νεανίδων.
Όλη η οικογένεια του Παλαιστικού Συλλόγου Ραφήνας – Πικερμίου ευχόμαστε Καλή Σταδιοδρομία και Καλή Επιτυχία σε όλους τους αγώνες της ζωής τους και πολλά συγχαρητήρια στις οικογένειες Βραχνού και Μπασαντή για την επιτυχία των παιδιών τους και τη στήριξη που τους παρείχαν!
Σας περιμένουμε όλα τα παιδιά για να ακολουθήσουμε το παράδειγμα των κοριτσιών μας να γυμναστείτε, να δυναμώσετε σώμα και χαρακτήρα, να αποκτήσετε πειθαρχία και ατσάλινο χαρακτήρα!
Εγγραφές σε όλα τα τμήματά μας Τρίτη 3 και Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου, ώρα 5-8 το απόγευμα στο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Ραφήνας (Λ. Δημοκρατίας) αλλά και όλο το χρόνο!
Έναρξη μαθημάτων 12 Σεπτεμβρίου!
 
 

blogger templates | Make Money Online