4/2/14

Δεν "έπεφτε καρφίτσα" στην κοπή της πίτας του Παλαιστικού Συλλόγου Ραφήνας-Πικερμίου. Φώτο

Καρφίτσα δεν έπεφτε στην Κοπή της Πίτας του Παλαιστικού Συλλόγου Ραφήνας Πικερμίου την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου στο Cafe Bar Αρετούσα στην Καλλιτεχνούπολη!
Η εκδήλωση ήταν ιδιαίτερα σημαντική για το σύλλογο και ενδιαφέρουσα για τους παρευρισκόμενους αφού προβλήθηκε η ιστορία του συλλόγου σε φωτογραφίες - καθώς ο Παλαιστικός με την έναρξη του 2014 "κλείνει" πέντε χρόνια ζωής στη Ραφήνα και στο Πικέρμι.
Ιδιαίτερα συγκινημένοι οι γονείς των αθλητών που πρωτοήρθαν στον σύλλογο με την έναρξή του και είδαν την αλματώδη πρόοδο των παιδιών τους μέσα από εικόνες, που δεν έκρυψαν τα δάκρυά τους!
 Επίσης επανέφεραν την επιθυμία τους, την παράκλησή τους - που τώρα λόγω των επιτυχιών των παιδιών τους έχει γίνει απαίτηση - για τη δημιουργία ενός Προπονητηρίου Πάλης Ρυθμικής και θέλουν επιτέλους να γίνουν οι υποσχέσεις πραγματικότητα!
Τις απονομές των διπλωμάτων Προόδου από τις Χειμερινές Εξετάσεις Πάλης & Ρυθμικής έκανε η Αντιδήμαρχος κα Βούλα Χρήστου.
Στο τέλος της εκδήλωσης έκπληξη επιφύλασσαν οι αθλητές της κας Φανής Ψαθά που της τραγούδησαν μαζί με το Δήμαρχο Ραφήνας Πικερμίου κο Γ. Χριστόπουλο για τα γενέθλιά της και έσβησε τα κεράκια από την τούρτα χωρίς να μας αποκαλύψει την ηλικία της!
Ο Πρόεδρος του Παλαιστικού κος Θ. Κολλάρος και το Δ.Σ. ευχαριστούν για ακόμα μια φορά τον γενικό χορηγό της εκδήλωσης κο Α. Βασιλόπουλο από την Αρετούσα, όπου ο Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου κος Γ. Χριστόπουλος του απένειμε εκ μέρους του Συλλόγου γύψινη πλακέτα με απεικόνιση αρχαίων παλαιστών.
Οι τυχεροί στα φλουριά ήταν η Νάνσυ Κεφαλλωνίτη από τη ρυθμική και ο Χάρης Καψάσκης από την Πάλη που θα απολαύσουν από ένα δείπνο 6 ατόμων στην Αρετούσα!


 
 
 
 
 

blogger templates | Make Money Online