21/11/13

Ο Παλαιστικός Σύλλογος Ραφήνας Πικερμίου στην έκθεση για τον καρκίνο του μαστού, με τίτλο «I am not the Cancer»


Ο Παλαιστικός Σύλλογος Ραφήνας Πικερμίου θα είναι στην Πρωτοποριακή έκθεση για τον προχωρημένο καρκίνο του μαστού, με τίτλο «I am not the Cancer», που έρχεται στην Ελλάδα!Η πρωτοποριακή οπτικοακουστική εγκατάσταση με τίτλο “I am not the Cancer”, έρχεται στην Ελλάδα στις 28 Νοεμβρίου 2013.

Satyananda Yoga από τον Σύλλογο Φίλων του αθλητισμού "Η Δράση" και τον παλαιστικό σύλλογο Ραφήνας - Πικερμίου

Tην Κυριακή 17 Νοεμβρίου όποιος βρέθηκε στο Πάρκο Καραμανλή στις 12:00 το μεσημέρι είχε την ευκαιρία να χάλαρωσει και να μυηθεί στους κόλπους της εκγύμνασης μέσω των τεχνικών της Yoga!

 

Αθλητές της Πάλης, αθλήτριες της Ρυθμικής, γονείς και φίλοι άλλα και άνθρωποι που βρέθηκαν τυχαία στο Πάρκο παρακολούθησαν ελεύθερα μια προπόνηση Σατυανάντρα Γιόγκα και απέβαλλαν έστω και για λίγο το άγχος της καθημερινότητας, ξεχνώντας τα προβλήματά τους!

Οι Πρόεδροι του Παλαιστικού κ. Κολλάρος και της Δράσης κ. Παπακωνσταντίνου ήταν εκεί και ευχαριστούν θερμά τον δάσκαλο της Γιόγκα από το Κέντρο Σατυανάντρα Γιόγκα Αθηνών κ. Χατζηνικολάου, το γιατρό της εκδήλωσης κ. Στούκα και τη ΔΕΑΑΠ Ραφήνας-Πικερμίου για την συνεργασία.

Η Φανή Ψαθά και ο Βασίλης Κολλάρος μίλησαν για μια επιτυχημένη πρώτη απόπειρα της πρωτότυπης αυτής προσέγγισης στο μαζικό αθλητισμό και στην επίτευξη της προσωπικής ηρεμίας των συμμετασχόντων και μας εκμυστηρεύτηκαν την επόμενη εκδήλωση με τίτλο «YOGA KIDS»!

 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΤΥΑΝΑΝΤΑ ΓΙΟΓΚΑ ΑΘΗΝΩΝ!

Το Σατυανάντασραμ είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο και περιλαμβάνει ένα άσραμ κοντά στην Αθήνα και συνδεόμενα κέντρα στην πόλη. Προσφέρει τάξεις γιόγκα, σεμινάρια και εκπαίδευση εισηγητών σύμφωνα με την παράδοση της Σατυανάντα Γιόγκα (επίσης γνωστή σαν Μπιχάρ Γιόγκα), όπως διδάσκεται στη Σχολή Γιόγκα του Μπιχάρ. Είναι ένα σύστημα μοναδικά προσαρμοσμένο στις ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας. Είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες, τύπους σώματος και επίπεδα ευεξίας και υγείας.

 
 
 
 

blogger templates | Make Money Online