8/2/11

Επίσκεψη του Πρωταθλητή της Ελληνορωμαϊκής Πάλης Αντώνη Βουσουρέλη στο Σύλλογο Πάλης Ψαχνών Διρφύων-Μεσσαπίων


Τον Παλαιστικό Σύλλογο Ψαχνών επισκέφθηκε την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011 ο κατά σειρά ετών Πανελλήνιος Πρωταθλητής της Ελληνορωμαϊκής Πάλης στα 120 κιλά Αντώνης Βουσουρέλης, ο οποίος κατάγεται από τη Χαλκίδα. Ο Αντώνης παρακολούθησε την προπόνηση των Παλαιστών και ανανέωσε το ραντεβού του για μια νέα επίσκεψη.
Έτσι τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου επισκέφθηκε για δεύτερη φορά το Σύλλογο Πάλης του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων, όπου όμως αυυτή τη φορά προπονήθηκε μαζί με τους υπόλοιπους παλαιστές.
Εμείς να του ευχηθούμε να συνεχίσει να κάνει υπερίφανους τους Ευβοείς και επίσης να υπάρξει και μία νέα επίσκεψη στο Σύλλογο Πάλης.

Συνάντηση των Συλλόγων Πάλης-Ρυθμικής Ψαχνών με τον Δήμαρχο


Σήμερα, Τρίτη 8 Φεβρουαρίου οι σύλλογοι Πάλης-Ρυθμικής Ψαχνών του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων πραγματοποίησαν συνάντηση γνωριμίας με τον Δήμαρχο κο Γιάννη Μπουροδήμο. Στην συνάντηση αυτή έγινε συζήτηση για διάφορα θέματα που απασχολούν τους δύο συλλόγους. Επίσης οι εκπρόσωποι των διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων έδωσαν στον κο Δήμαρχο το ημερολόγιο που έβγαλαν οι σύλλογοι, ένα μικρό ιστορικό με τις δραστηριότητες των συλλόγων το έτος 2010 και την πρόσκληση για την αποκριάτικη εκδήλωση που θα γίνει στις 18 Φεβρουαρίου και στην οποία εκτός των άλλων θα γίνει και η απονομή αστεριών αξιολόγησης της Ολυμπιακής Πάλης.

Αποκριάτικη εκδήλωση των Συλλόγων Πάλης-Ρυθμικής Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων

blogger templates | Make Money Online