5/6/13

«Μάγεψε» ο Παλαιστικός Ραφήνας Πικερμίου στο Φεστιβάλ «ΕΥ ΖΗΝ»


Ο Παλαιστικός Σύλλογος Ραφήνας Πικερμίου απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι είναι ένα αθλητικό σωματείο με απώτερο σκοπό την διάδοση των αθλημάτων που καλλιεργεί σε όλο τον κόσμο για την εξάπλωση των αθλητικών ιδανικών, την δημιουργία υγιούς φίλαθλου αθλητικού πνεύματος και τη διαμόρφωση αθλητικής κουλτούρας σε παιδιά αλλά και ενήλικες της χώρας μας με σειρές αθλητικο-πολιτιστικών εκδηλώσεων!
Στα πλαίσια αυτών των δράσεων η Φανή Ψαθά και ο Βασίλης Κολλάρος βρέθηκαν την Κυριακή 2 Ιουνίου στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο στο Σκοινιά μαζί με αθλητές, γονείς και φίλους του Συλλόγου για να γνωρίσει ο κόσμος το άθλημα των Ολυμπιονικών!

Μια παλαίστρα ολυμπιακών διαστάσεων στρωμένη στο χώρο του Κωπηλατοδρομίου στο κεντρικό σημείο των εγκαταστάσεων έγινε πόλος έλξης για τους επισκέπτες του φεστιβάλ και κέντρο δράσης για τους διακεκριμένους αθλητές του συλλόγου μας και τους λιλιπούτειους παλαιστές ηλικίας μόλις 4 ετών!

Φιλοσοφία της εκδήλωσης – όπως εξήγησε ο Βασίλης Κολλάρος – ήταν το κοινό θα δει την επίδειξη με θεαματικές λαβές, να παρακολουθήσει αγώνες με διαιτητή, να ‘ζήσει’ την αναπαράσταση του μύθου του Δαυϊδ και Γολιάθ, να κατανοήσει την Πάλη μέσω της επεξήγησης από μικρόφωνου των κανονισμών του αθλήματος , και να του δοθεί η δυνατότητα συμμετοχής. Έτσι λοιπόν όποιοι ήθελαν μικροί και μεγάλοι φόρεσαν παλαιστικά μαγιώ και με τη βοήθεια των αθλητών του Παλαιστικού Ραφήνας Πικερμίου διδάχτηκαν εύκολες λαβές και κάποια από τα μυστικά της Πάλης! Στο τέλος εφάρμοσαν αυτά που έμαθαν σε ένα ολιγόλεπτο αγώνα Πάλης όπως αναμετρήθηκαν μεταξύ τους φίλοι, αδέρφια, πατέρας και γιος, πατέρας και κόρη, εθελοντές του φεστιβάλ.

Για ακόμα μια φορά ο πρόεδρος του Παλαιστικού Συλλόγου Ραφήνας Πικερμίου κος Κολλάρος Θεόδωρος ευχαριστεί τους γονείς, τους φίλους και τους αθλητές του Συλλόγου για την προθυμία τους να συμμετάσχουν σε όλες τις εκδηλώσεις και τους αγώνες ιδιαίτερα σε αυτή την ευαίσθητη εκδήλωση την ημέρα που είναι αφιερωμένη στους επιζήσαντες καρκινοπαθείς και τους εθελοντές της διοργάνωσης που βοήθησαν και μας καλεί όλους στη Γυμναστράδα της Ραφήνας 2013 το Σάββατο 8 Ιουνίου στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας!


blogger templates | Make Money Online