9/6/10

17η Διεθνής Γιορτή Γυμναστικής για Όλους

Αγαπητοί Φίλοι της Γυμναστικής για Όλους,

Σας αποστέλλουμε πρόσκληση για τους επισήμους του φορέα σας σχετικά με την 17η Διεθνή Γιορτή Γυμναστικής για Όλους του Δήμου Περιστερίου που ξεκινά στις 16 Ιουνίου.


Επίσης για όσους συμμετέχουν με τις ομάδες τους το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα  www.yitanee.com  όπου μπορούν να το κατεβάσουν.
Με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε για μια ακόμα φορά να σας ευχαριστήσουμε για την τιμή που μας κάνετε και συμμετέχετε στην Γιορτή Γυμναστικής. Μια Γιορτή που συνολικά συμμετέχουν 3604 αθλητές και αθλήτριες και θα μας παρουσιάσουν 195 προγράμματα.
 
Σας υπενθυμίζω επίσης ότι πρέπει να συμπληρώσετε το έντυπο της υπεύθυνης δήλωσης που επίσης υπάρχει στην παραπάνω ιστοσελίδα στο οποίο θα υπάρχει το ονοματεπώνυμο, η υπογραφή του υπεύθυνου του φορέα καθώς και η σφραγίδα του φορέα.
Αυτή την δήλωση θα την παραδώσετε στην γραμματεία του Φεστιβάλ κατά την ημέρα της παρουσίασής σας ή θα την στείλετε με φαξ στο 210 5024352 ή 210 6412184. (Για όσους δεν το έχουν στείλει)

Παρακαλώ όπως ενημερωθούν οι αρμόδιοι των Αθλητικών τμημάτων του Φορέα σας και οι γυμναστές που είναι στα τμήματα της ενόργανης, ρυθμικής, αεροβικής, χορού, ακροβατικής, τραμπολίνο κτλ. για την έγκαιρη ενημέρωσή τους σχετικά με το πρόγραμμα.
 
Η Γιορτή είναι υπό την αιγίδα της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας.

Με Εκτίμηση
 
Συμεών Σκουτέρης
 
Για την Οργανωτική Επιτροπή της
Διεθνούς Γιορτής Γυμναστικής για Όλους
 
Website:  www.yitanee.com
Phone:  6972277366
Skype: simeon.skouteris

blogger templates | Make Money Online