21/4/12

Χρυσό και χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κοριτσιών για τον Παλαιστικό Σύλλογο Ραφήνας

100% επιτυχία είχε η αποστολή των κοριτσιών του Παλαιστικού Ραφήνας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και δικαιολογημένα ο προπονητής και Παγκόσμιος Πρωταθλητής κος Βασίλης Κολλάρος δηλώνει απόλυτα ευχαριστημένος από τις προσπάθειες των κοριτσιών. Επιπλέον καλεί και άλλα κορίτσια της Ραφήνας αλλά και των γύρω περιοχών να έρθουν να δοκιμάσουν το όμορφο άθλημα των Ολυμπιονικών στην ακαδημία γυναικών του συλλόγου κάθε Τρίτη και Πέμπτη 6-7 στο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Ραφήνας (οδός Σάπαρη).

Η πρωταθλήτρια μας Μαρία Βραχνού στέφθηκε και πάλι χρυσή Πανελληνιονίκης στην κατηγορία των 49 κιλών στους πανελλήνιους αγώνες που διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο του Ευρωπού στο Κιλκίς .Η Ραφηνιώτισα πρωταθλήτρια του Παλαιστικού Συλλόγου Ραφήνας -Πικερμίου και Περιχώρων έδειξε για μια ακόμη φορά την αξία της αφού και πέρυσι ήταν πρωταθλήτρια σε αυτή την κατηγορία πράγμα που δείχνει ότι δεν είναι τυχαία αθλήτρια με σταθερότητα στις επιδόσεις της!

Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και στη Μυρτώ Πασαντή που πάλεψε σκληρά και πήρε το χάλκινο μετάλλιο στη κατηγορία των 56 κιλών.

Να σημειωθεί ότι και τα δυο κορίτσια είναι πολύ καλές αθλήτριες- πρωταθλήτριες αλλά και από τις καλύτερες μαθήτριες στο σχολείο τους και η καθεμία έχει τα δικά της όνειρα για παραπέρα σπουδές και πνευματική ολοκλήρωση. Πράγμα που είναι και η φιλοσοφία των προπονητών του συλλόγου –Κολλάρου και Ψαθά- που δεν θέλει τα παιδιά να ασχολούνται μόνο με τον αθλητισμό ή τον πρωταθλητισμό, αλλά μέσα από τις προπονήσεις και τις διάφορες δραστηριότητες δίνονται ερεθίσματα για κοινωνικοπολιτιστική αναζήτηση και πνευματική επαγρύπνηση.

Εμείς τους ευχόμαστε και εις ανώτερα και καλούμε για άλλη μια φορά τα κορίτσια που θέλουν να δοκιμάσουν το άθλημα της πάλης να έρθουν για 2 δωρεάν μαθήματα στην παλαίστρα του συλλόγου μας !

blogger templates | Make Money Online