25/3/11

Παρέλαση Ραφήνας Βίντεο

Ο Παλαιστικός Σύλλογος Ραφήνας στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησαν με την πρώτη τους κιόλας  εμφάνιση στον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου οι παλαιστές και οι όμορφες γυμνάστριες του συλλόγου Πάλης-Ρυθμικής Ραφήνας Πικερμίου. Η παρέλαση της Ραφήνας φέτος ήταν κατά πολύ ομορφότερη και πιο δυναμική με την παρουσία των παλαιστών της.
Το στεφάνι κατέθεσε η αθλήτρια της Ρυθμικής η μικρούλα Μαριάντα και οι σημαιοφόροι ήταν: Μπαρτζώκας Βαΐος της Πάλης και Νάσου Δήμητρα της Ρυθμικής. Τα τμήματα συνόδευσε ο πρωταθλητής μας κος Βασίλειος Κολλάρος.
θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τις κυρίες Μαρία Σπανοπούλου-Κοπανά (ταμίας του συλλόγου) και την Κολλάρου Άννα για την βοήθειά τους κατά την διάρκεια της παρέλασης.


































Συμμετοχή των συλλόγων Πάλης-Ρυθμικής του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Με μεγάλη επιτυχία οι σύλλογοι Πάλη-Ρυθμική του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων μετείχαν και φέτος στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου, που διεξήχθη στην πόλη των Ψαχνών. Στεφάνι κατέθεσαν οι μικρές αθλήτριες Αλέξιου Φωτεινή και Μπασδέκη Μελίννα από την ΑΓΕΨ και Παπαγεωργίου Χριστιάννα και Ιωάννα του ΠΟΨ.
Σημαιοφόροι στον ΠΟΨ ήταν Αναστασίου Αντώνης και Κόντου Βάσια από την ΑΓΕΨ.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τις μητέρες που βοήθησαν στην παρέλαση τις: Κοκκίνου Παναγιώτα (Ειδικός Γραμματέας της Ρυθμικής), Ελευθερία Καμαριώτη (Ταμίας της Πάλης), Αγγελική Τούμπα-Καραντάκη, Γιαννούτσου Μαριάνθη, Καραδόντα Αντιγόνη (Γενική Γραμματέας Ρυθμικής).








































blogger templates | Make Money Online