7/3/11

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΛΗΣ 2011 «ΠΑΛΕΥΩ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΦΙΛΟΥΣ»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Σας καλούμε στην Ανοιξιάτικη Εκδήλωση – Φιλική Συνάντηση Πάλης«Παλεύω και Κάνω Φίλους»,την Κυριακή 20 Μαρτίου 2011 και ώρα 11 το πρωί στο Κλειστό Γυμναστήριο του Άτλα Καλλιθέας (σταθμός ΗΣΑΠ Ταύρος).Να είστε όλοι εκεί!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ10:30-11:00Άφιξη ομάδων11:00-11:30Παρέλαση ομάδων Όρκος αθλητήΚήρυξη έναρξης αγώνων11:30-14:00Αγώνες ΠάληςΑγώνες Επίδειξης Ελληνορωμαϊκής14:00-14:30Απονομές πλακετών, μεταλλίων, διπλωμάτωνΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:v ΠΑΛΑΙΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ & ΠΕΡΙΧΩΡΩΝv ΠΑΛΑΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΨΑΧΝΩΝv Π.Σ.Φ.ΑΤΛΑΣ ΚΑΛΙΘΕΑΣv Α.Γ.Ε. ΨΑΧΝΩΝ

Απόκριες στην Καστέλλα

Σήμερα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καστέλλας διοργάνωσε αποκριάτικη εκδήλωση. Γύρω στις τέσσερις η ώρα, οι κουδουνάδες, ξεχύθηκαν στους δρόμους και πήγαιναν από γειτονιά σε γειτονιά δημιουργώντας εκκωφαντικό θόρυβο με τα κουδούνια τους. Κατόπιν κατέληξαν στην πλατεία του χωριού, όπου μικροί και μεγάλοι έπλεξαν το παραδοσιακό γαϊτανάκι. Ακολούθησε φαγητό, άφθονο κρασί και χορός. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι υπηρξε και το παραδοσιακό έθιμο το άναμμα της φωτιάς.
Θα πρέπει σε αυτό το σημείο να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στον Πολιτιστικό Σύλλογο της Καστέλλας και σε όλους όσους βοήθησαν να στηθεί αυή η εκδήλωση και να ευχηθούμε τις επόμενες χρονιές να υπάρξει μεγαλύτερο ενδιαφέρον και να γίνει κάτι πιο όμορφο και πιο οργανωμένο γιατί πραγματικά το αξίζουν.Καρναβάλι Ψαχνών 2011

Παρόλο που το καρναβάλι στα Ψαχνά ματαιώθηκε λόγω καιρικών συνθηκών την εμφάνισή τους έκαναν τα μικρά και μεγάλα σκαθάρια, ο Καντα(ΐ)φι, μια γριά, χίπεις αλλά και άλλοι μεταμφιεσμένοι αψηφώντας το κρύο και την βροχή. Παρακάτω παρατίθεται φωτογραφικό υλικό.

blogger templates | Make Money Online