26/1/10

ΒΡΑΔΕΥΣΗ ΤΗΣ ΦΑΝΗΣ ΨΑΘΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑΣε μια σεμνή τελετή, που έγινε στο γραφείο του Νομάρχη Πειραιά κυρίου Ιωάννη Μίχα, η πρωταθλήτρια μας Φανή Ψαθά χάρισε το μετάλλιο και το κύπελλο από το πρόσφατο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης Γυναικών όπου έγινε στην Κομοτηνή 6 και 7 Δεκεμβρίου του 2009   στο οποίο κατέκτησε την πρώτη θέση. Η Φανή με αυτή της την κίνηση δήλωσε έμπρακτα τις ευχαριστίες από το Νομάρχη Πειραιά, όπου την στηρίζει και την ενθαρρύνει όλα αυτά τα χρόνια, και ο οποίος της δήλωσε να συνεχίσει τις προσπάθειά της αυτή!

Ο Νομάρχης και τα υπόλοιπα μέλη του νομαρχιακού Συμβουλίου υποδέχθηκαν με χαρά την πρωταθλήτρια, ενδιαφέρθηκαν για την πορεία των προπονήσεων και των αγώνων της και υποσχέθηκαν να είναι στο πλάι της για όσο ακόμα χρειαστεί!
Επίσης της χάρισαν το έμβλημα του Πειραιά και έναν κότινο.
Από την πλευρά της, η Φανή Ψαθά, πρότεινε να πραγματοποιηθούν και με την βοήθειά της, όσο είναι δυνατόν, εκδηλώσεις μ αθλητικά θέματα, ημερίδες και κοινωνικο-πολιτικά ολιγοήμερα προγράμματα για τις ευπαθείς και άλλες προβληματικές ομάδες στα πλαίσια της Νομαρχίας.

blogger templates | Make Money Online