7/10/13

Ο Παλαιστικός Σύλλογος Ραφήνας στο Νοσοκομείο Αγίας Σοφίας

ΠΑΛΑΙΣΤΙΚΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ- ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΩΝ ΑΓ. ΣΟΦΙΑ-ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!

Για άλλη μια φορά ο Παλαιστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ραφήνας Πικερμίου έδειξε το κοινωνικό και φιλανθρωπικό του πρόσωπο. Η σύζυγος του Συλλόγου κα 'Αννα Κολλάρου με τον υπεύθυνο των τμημάτων Πάλης, Ενδυνάμωσης & Αεροβικής Άσκησης και Υγείας κο Βασίλη Κολλάρο επισκέφτηκαν το Νοσοκομείο Παίδων "Η Αγία Σοφία" και δώρισαν στα παιδάκια με χρόνιες ασθένειες και σε αυτά που φιλοξενούνται λόγω εισαγγελικών παραγγελιών παιχνίδια, κουκλάκια και δώρα προσφορά της οικογένειας Κολλάρου και του Δ.Σ. Όπως μας είπε η κα Άννα Κολλάρου δεν χρειάζεται να είναι Χριστούγεννα για να θυμηθούμε αυτά τα παιδάκια, να τους δώσουμε λίγη χαρά και να δούμε τα προσωπάκια τους να λάμπουν! Εικόνα ανεκτίμητη!


ANNA ΚΟΛΛΑΡΟΥ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΚΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΛΑΡΟΥ

Εντυπώσεις Παλαιστικού Συλλόγου Ραφήνας-Πικερμίου από το διεθνές κύπελλο Ρυθμικής

ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΡΥΘΜΙΚΗΣ «HELIOUPOLIS CUP 2013
5-6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013
Με τις καλύτερες εντυπώσεις και με εξαιρετικές αθλητικές αναμνήσεις γύρισαν από τη διοργάνωση, που είχε ως «οικοδεσπότη» τον Γ.Σ. Ηλιούπολης και φιλοξενήθηκε στο Α' Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης, οι αθλήτριες των Αγωνιστικών Τμημάτων του Παλαιστικού Συλλόγου Ραφήνας Πικερμίου αλλά και οι μαμάδες, συνοδοί και παράγοντες του Συλλόγου όπου έμειναν συγκλονισμένοι και απόλαυσαν τις όμορφες γυμνάστριες από όλο τον κόσμο!
Ο Παλαιστικός Σύλλογος Ραφήνας Πικερμίου δια στόματος των συνοδών της εκδήλωσης κας Νίκης Κισλιντζή - Αντιπροέδρου και κας Δήμητρας Γιωτάκη - Εφόρου, ευχαριστούν το Δήμο Ραφήνας - Πικερμίου και ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο κο Σπύρο Κάρλο για την αρωγή τους στο θέμα της μετακίνησης.
 
 

blogger templates | Make Money Online