5/7/10

Εκδήλωση Πάλης-Ρυθμικής στα Μεσσάπεια 2010

Εχθές, Κυριακή 4 Ιουλίου και ώρα 20:30, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση από τους Συλλόγους Πάλης-Ρυθμικής στα πλαίσια των εκδηλώσεων "Μεσσάπεια 2010" Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση αυτή παρευρέθηκαν ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό του κ. Καλαβρή κ. Κώστας Σταθαράς και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Πάλης κ. Γιάννης Ταμπουνίδης μετά της συζύγου του.
Ο κ. Ταμπουνίδης ήταν προσωπικός προπονητής της αθλήτριας κ. Φανής Ψαθά σε όλες τις κρίσιμες αναμετρήσεις της (Ολυμπιακούς, Παγκόσμια Πρωταθλήματα κ.α.). Επίσης παρευρισκόταν και ο προπονητής ου συλλόγου Πάλης κ. Βασίλης Κολλάρος.
Την εκδήλωση άνοιξε η  κ. Φανή Ψαθά παρουσιάζοντας τις μικρές αθλήτριες που εκτέλεσαν  πανέμορφα πρόγραμματα ρυθμικής με στεφάνια κορίνες και φόδρες .

Την παράσταση βέβαια έκλεψαν οι μικρότερες αθλήτριες του συλλόγου Αγγελική Αλεξίου, Φρατζεσκάκη Νεφέλη και Καρβέλη Εύη.
Πανέμορφα προγράμματα πραγματοποίησαν και οι μεγαλύτερες αθλήτριες του συλλόγου Ρυθμικής ελεύθερου aerobic. Όλες οι αθλήτριες μετά το πέρας των προγραμμάτων τους πήραν βεβαιώσεις ότι παρακολούθησαν με επιτυχία την φετινή χρονιά τη Ρυθμική. Τις βεβαιώσεις έδωσε η Πρόεδρος του συλλόγου της Ρυθμικής κ. Αλεξάνδρα Ψαθά.
Μετά ακολούθησαν βραδεύσεις των καλύτερων αθλητών της Πάλης. Αυτοί ήταν:
  1. Μπέλλου Ιωάννα: 3η Πανελληνιονίκης
  2. Ρουσόδημος Ιωάννης: 3ος στο σχολικό πρωτάθλημα λυκείων
  3. Αναστασίου Αντώνης: 3ος στο σχολικό πρωτάθλημα λυκείων
  4. Τάρλας Σταύρος 3ος στο σχολικό πρωτάθλημα γυμνασίων
Τις βραδεύσεις έκανε ο κ. Ταμπουνίδης. Οι υπόλοιποι αθλητές της Πάλης πήραν βεβαιώσεις από τον Π΄ροεδρο του συλλόγου Πάλης κ .Ιωάννη Ψαθά. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να σημειωθεί ότι όλη η ομάδα της Πάλης πέρασε στο Διεθνές Τουρνουά Πάλης που θα γίνει τον προσεχή Δεκέμβριο στην Αυστρία.

blogger templates | Make Money Online